ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου ‘’ Η δύναμη της ήττας ‘’, του Μπάνε Πρέλεβιτς, στα Γρεβενά

Το Σάββατο 25 Μαίου, στο πολιτιστικό κέντρο Γρεβενών, έλαβε χώρα μια ξεχωριστή εκδήλωση. Ο θρύλος του μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς, παρουσίασε το βιβλίο του ‘’ Η δύναμη της ήττας ‘’.

Πρωταγωνιστές σε αυτή τη δράση, ήταν...

τα παιδιά της πόλης των Γρεβενών. Καταρχήν η καλλιτεχνική ομάδα ΚΙΝΘΕΑ, του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών, που συμμετείχε στο πάνελ με δύο μαθητές. Επίσης, η μαθήτρια της 2ας Λυκείου Ιόλη Μέντζιου, έπαιξε στο πιάνο την σύνθεση ‘’ Mine’’, που πρόσφατα κέρδισε διεθνές βραβείο σε φεστιβάλ κινηματογράφου. Στο τέλος, προβλήθηκε μέρος της ταινίας ‘’Άκουσε με’’, που αποτελεί το νέο project της ομάδας ΚΙΝΘΕΑ.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, η νεολαία των Γρεβενών συμμετείχε με ερωτήσεις προς τον συγγραφέα, που απάντησε σε όλες, με τη γνωστή ειλικρίνεια και αμεσότητα που τον διέπει. Τα παιδιά της πόλης μας, πήραν τελικά πολύ χρήσιμα μαθήματα, από τον κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, που εκτός από κορυφαίος αθλητής, είναι και άνθρωπος των γραμμάτων και πιστοποιημένος life coach.

Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μάκης Λιοσάτος. Ο Πρωτέας Γρεβενών διοργάνωσε διήμερο τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών με τη συμμετοχή ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το www.gpradio.gr και το happy health.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών και της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=tmW-X_rmzPM







Δεν υπάρχουν σχόλια: