ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.: Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Οικονομικών

Κοινοποιούμε σε όλους τους συναδέλφους της εστίασης – διασκέδασης ως επίσης και τον ξενοδοχειακό κλάδο, τη διαμαρτυρία του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. προς τον Υπουργό Οικονομικών για τις... ακατανόητες αποφάσεις του. 

Συνάδελφοι, κινητοποιηθείτε και αντιδράστε προς πάσα κατεύθυνση, διότι η ως άνω ενέργεια του Υπουργού λειτουργεί και επηρεάζει τη βιωσιμότητα της επιχείρησής μας. 

Κοζάνη,  26 Ιουνίου 2024

Αριθμ. Πρωτ.:  1283

«…..ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ: 

Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κύριο Κ. Χατζηδάκη

Αξιότιμε Κ. Υπουργέ,

Απογοήτευση και αγανάκτηση προκαλεί η ακατανόητη απόφασή σας για αύξηση του Φ.Π.Α. στο 24% από το 13% στον σερβιριζόμενο καφέ, ενώ για τον καφέ στο χέρι ή delivery ο Φ.Π.Α να παραμένει στο 13%. Οι επανειλημμένες υποσχέσεις της κυβέρνησης για μη αύξηση φόρων και οι αθετήσεις των υποσχέσεών της, έχει εξοργίσει χιλιάδες συναδέλφους της εστίασης και της διασκέδασης. 

Είναι τραγικό, Κύριε Υπουργέ, να αποφασίζετε τέτοιου είδους αυξήσεις φόρων, για ένα είδος που πολύ καλά γνωρίζετε ότι οι αυξήσεις του έχουν αγγίξει το 50%. 

Ευελπιστούμε ότι θα αναθεωρήσετε την απόφασή σας, διαφορετικά ο πληθωρισμός θα αυξηθεί και ο καταναλωτής – πελάτης μας θα καλεστεί να πληρώσει με βαρύ τίμημα τις αποφάσεις σας. ........»

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: