ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Τουρίστας πλήρωσε 130 ευρώ ταξί από Πειραιά για αεροδρόμιο και ρωτά… «Με εξαπάτησε ο οδηγός ταξί;»

Βοήθεια από χρήστες στα social media ζήτησε ένας τουρίστας που φέρεται να έπεσε θύμα εξαπάτησης από έναν οδηγό ταξί, όταν τον χρέωσε το ποσό των 130 ευρώ για να τον μεταφέρει από το αεροδρόμιο της Αθήνας στον Πειραιά.

Ειδικότερα, ο τουρίστας απευθύνθηκε στο ελληνικό reddit γράφωντας το εξής:

«Παρακαλώ βοηθήστε με – με εξαπάτησε ένας οδηγός ταξί;
Μου χρέωσε 130 ευρώ για να πάω από το αεροδρόμιο της Αθήνας στον Πειραιά. Επίσης, δεν πήρε κάρτα.
Μήπως με εξαπάτησαν; Έχω και την απόδειξη αλλά δε διαβάζω ελληνικά οπότε δεν ξέρω ποιος είναι ο αριθμός του για να τον καταγγείλω (και πού να τον καταγγείλω;)»

Δείτε την απόδειξη:

Οι απαντήσεις που έλαβε ο άτυχος τουρίστας, είναι αυτές που λίγο-πολύ περιμέναμε

«Ναι, σας εξαπάτησαν. Το αεροδρόμιο προς το λιμάνι του Πειραιά θα πρέπει να κοστίζει περίπου 60e, 70+ αν είναι μετά τα μεσάνυχτα. Ο αριθμός πινακίδας του ταξί, κάτω αριστερά δεν υπάρχει, απλά έγραψε TAXI lol.Τηλεφωνήστε στην υπηρεσία ταξί από όπου καλέσατε το ταξί και πείτε τους γι ‘αυτό, αναφέρετε την ώρα που σας πήραν και ίσως μπορούν να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες».

«Αν αυτό σε παρηγορεί, οι Έλληνες μας “εξαπατόμαστε” συνεχώς από οδηγούς ταξί ή άλλα επαγγελματίες Τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γι’ αυτό. Το φταίξιμο είναι δικό του και όχι δικό σου. Δεν έκανε τίποτα λάθος. Εφόσον δεν έχεις τρόπο να τον καταγγείλεις, προχώρησε και απόλαυσε τις διακοπές σου».

«Παρακαλώ ενημερώστε την αστυνομία. Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ: kataggelies@satataxi.gr με τη φωτογραφία και ενημερώστε τους ότι η αστυνομία έχει ενημερωθεί».

Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: