ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Λιβανέζικος γάμος στη Σύρο… «Ένα σύγχρονο παραμύθι» διάρκειας 4 ημερών!

Η Σύρος είναι προσφιλής προορισμός για γάμους, όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από ξένους, ενώ και αρκετοί ξένοι δαπανούν χιλιάδες ευρώ για να έχουν έναν γάμο α-λα Eλληνικά. Αν θα έπρεπε να βάλω έναν τίτλο στο γάμο... “Ένας γάμος πρόκληση στη Σύρο”, καθώς τέτοιοι γάμοι υπερπαραγωγές δύσκολα συναντάς στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι, προερχόμενο από Λίβανο, Youmna & Simba επέλεξε να παντρευτεί στο νησί της Σύρου. Οι Λιβανέζοι φημίζονται για τους εντυπωσιακούς γάμους, το πόσο το απολαμβάνουν αυτές τις όμορφες στιγμές της ζωής!


Ένας Λιβανέζικος γάμος λοιπόν στο πανέμορφο νησί της Σύρου ήταν η ευκαιρία σε δύο διαφορετικούς κόσμους, να έρθουν πιο κοντά και να ζήσουν ένα σύγχρονο παραμύθι Πρόκληση όμως και για το ζευγάρι αφού το να πραγματοποιήσεις ένα γάμο από τόσο μακριά δεν είναι και τόσο εύκολο.

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες και να τους εμπιστευτείς. Ούτως ώστε εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα να ξεχαστείς και να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Και να έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν τόσο εσένα όσο και την χώρα που σε φιλοξενεί. Το νησί της Σύρου τα τελευταία χρόνια, έχει δεχτεί ένα μεγάλο κύμα Λιβανέζων οι οποίοι ο ένας με τον άλλο, γινόντουσαν αν όχι μόνιμοι κάτοικοι, επισκέπτες αρκετών μηνών στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Πρόκειται για έναν Λιβανεζο(απο τους πρώτους Λιβανέζους) επιχειρηματία με σπίτι στο Los Angeles, στο Παρίσι και στο Λίβανο που επέλεξε τελικά να μένει 6 μήνες στην Σύρο και να απολαμβάνει την ησυχία, την ποιότητα ζωής και την θεά. Άνθρωποι ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, εντάσσονται στην κοινωνία μας και προσφέρουν πολλά στο νησί μας.


Ο Feghaly Ghazy, αθόρυβα έχει προσφέρει τα μέγιστα στο νησί μας, τα οποία ελάχιστοι γνωρίζουν, άλλωστε δε το επιδιώκει κιόλας καθώς πίσω απ αυτό δεν υπάρχει κανένα κέρδος, παρά μόνο τη ζεστή αγκαλιά του γι αυτό το νησί το οποίο έχει αγαπήσει τόσο εκείνος όσο και οι συμπατριώτες του και οι οποίοι η τοπική κοινωνία τους έχει αποδεχθεί και τους έχει αγκαλιάσει. Ο Feghaly Ghazy δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που θέλει αν περνά καλά με τους συμπατριώτες του και τους φίλους του και να ζει όμορφες στιγμές στο νησί μας, εχει διατελέσει και κοινωνικό έργο στην κοινωνία της Σύρου, με αρκετές δωρεές κυρίως στο νοσοκομείο του νησιού μας.

Επίσης ο Feghaly Ghazy έχει παίξει και καταλυτικό ρόλο στην αύξηση των επισκεπτών από το Λίβανο στη Σύρο καθώς κάθε χρόνο οι αφίξεις όλο και αυξάνονται, ενώ βοηθά σημαντικά και την τοπική οικονομία και τους επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

Δεν είναι κακό άλλωστε ένας τελειομανής να θέλει να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα και να συνεργάζεται με Συριανούς επιχειρηματίες σε όλους τους κλάδους.

Πιο αναλυτικά, αυτές τις ημέρες τη Σύρο, επισκέφθηκαν διακόσιοι Λιβανέζοι οι οποίοι διασκέδασαν επί τέσσερις ημέρες γνωρίζοντας τις ομορφιές του νησιού απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες και την ζεστή φιλοξενία!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο γνωστός Λιβανέζος οργάνωσε όλες τις εκδηλώσεις καθώς διαθέτει εταιρία παραγωγής στο Λίβανο και είχε όλη τη σκηνοθεσία και την διοργάνωση, ενώ η Κρίστυ Λάγιου Wedding planner εκτέλεσε άψογα τις επιθυμίες του!Ο φακός του Cyclades24 ”τρύπωσε” στο Hermoupolis Heritage- Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας, στο εστιατόριο Αλλού Γυαλού και στο σπίτι τους στην Ποσειδώνια.

Ενω επιχειρήσεις της επιλογής του έφεραν σε πέρας αυτό το πρωτοφανές για το νησί event. Με την Λάγιου Κρίστυ στην οργάνωση και συντονισμό, την Κεραμική Αυλή στην διακόσμηση και τα άνθη, την Diodos στον ήχο και το φως, το Plaza στο catering και το ΟΝΟ Concept, Αλλού Γιαλού και Hermoupolis Heritage ως χώροι των εκδηλώσεων. Φωτογραφικό υλικό από Ρούσσου Λουκία, cinematography από Prisma, videography από RePlaymedia. Εκτυπώσεις από ΕΙΚΟΝΑ Σύρος και κατασκευές Fabrika creative workshop.

Πραγματικά ένας όμορφος γάμος, με παραδοσιακά έθιμα, φορεσιές, γεύσεις και διασκέδαση! Να ζήσετε Youmna & Simba!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: