ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Σάλος σε κρητικό γάμο: Οι φίλοι του γαμπρού ανέβηκαν ξαφνικά στην πίστα, έδιωξαν τη νύφη και σχεδόν… «πλακώθηκαν»

Οι γάμοι των σύγχρονων ζευγαριών παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα σε σύγκριση με τις τελετές του παρελθόντος, καθώς οι φίλοι του γαμπρού και της νύφης συχνά συμβάλλουν με ιδιαίτερο τρόπο στη διακόσμηση και τη... διασκέδαση της εκδήλωσης.

Συχνά, αυτοί οι φίλοι ενισχύουν τη γιορτή με ποικίλες δράσεις, όπως η ρίψη ρυζιού πάνω στο ζευγάρι ή η πραγματοποίηση εντυπωσιακών χορευτικών επιδόσεων, είτε μετά από πρόβες, είτε αυτοσχεδιάζοντας επί τόπου με σκοπό να ενισχύσουν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα της γιορτής τους.

Ένα τέτοιο εντυπωσιακό και αυθόρμητο «χορευτικό» εκτυλίχθηκε πρόσφατα σε γάμο στην Κρήτη, το οποίο, όπως φαίνεται, δεν είχε υποβληθεί σε προετοιμασία από επαγγελματία χορογράφο. Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, παρακολουθούμε τους φίλους του γαμπρού να συγκεντρώνονται στην πίστα, με τη νύφη παρούσα ανάμεσά τους. Μόλις ξεκινά το τραγούδι «Dance with the Devil», οι φίλοι απομακρύνουν τη νύφη από την πίστα και αρχίζουν να χοροπηδούν, να σπρώχνονται και να χορεύουν με έναν εντελώς μοναδικό και ελεύθερο τρόπο, χωρίς κανένα περιορισμό. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο εκρηκτικό που κάποιοι από αυτούς έπεσαν στο πάτωμα και άλλοι κατέληξαν με σκισμένα πουκάμισα.

Η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο ανέφερε: «Ήταν γάμος μέχρι τότε». Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση προκάλεσε πληθώρα σχολίων, αλλά η παρέα φάνηκε να έχει περάσει εξαιρετικά καλά, προσφέροντας μια αναμνηστική και ζωντανή στιγμή στη γιορτή του γάμου.

Παρακολουθήστε το viral βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: