ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ανδρουλάκης από τα Γρεβενά: Ο Μητσοτάκης πρέπει να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά - Το έχει προτείνει εδώ και καιρό το ΠΑΣΟΚ

Δεν αξιοποιήθηκε σωστά για την περιφερειακή ανάπτυξη το Ταμείο Ανάκαμψης

Αν ο πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών, οφείλει να στηρίξει την κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του... ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για ενιαία αρχή καταναλωτών και μειωμένο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 28 Αυγούστου στα Γρεβενά.
Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια δηλώσεων που πραγματοποίησε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, «χθες άκουσα τον 
κ. Μητσοτάκη να ομνύει στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Ας έρθει, λοιπόν, εδώ στα Γρεβενά, στη Δυτική Μακεδονία, να εξηγήσει πως υπάρχει αυτή η δημογραφική κατάρρευση και η έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής, που οδηγεί ακόμη και σήμερα, -μετά από πολλά χρόνια οικονομικής κρίσης-, εκατοντάδες Ελληνόπουλα της περιοχής να φεύγουν εκτός Ελλάδας για μία καλή θέση εργασίας.
Δεν αξιοποιήθηκε σωστά για την περιφερειακή ανάπτυξη το Ταμείο Ανάκαμψης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να απολογηθεί», κατέληξε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: