ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Σάλος σε πόλη της Ελλάδας – Υδραυλικός πιάστηκε στο κρεβάτι με 80χρονη

Η αποκάλυψη της δεκαετίας έρχεται από την τοπική εφημερίδα, την «Ευβοϊκή Γνώμη».

Γιατί δεν βρίσκεις υδραυλικό, αναρωτιέσαι; Είναι απλό: μπορεί να είναι απασχολημένος…

στο κρεβάτι! Και όχι, δεν μιλάμε για ύπνο!

Σε μια είδηση που έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό (και μάλλον κάποιοι έσπασαν σωλήνες από τα γέλια), η «Ευβοϊκή Γνώμη» αποκάλυψε πως γνωστός επιχειρηματίας και υδραυλικός της Χαλκίδας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι με… 80χρονη γυναίκα!

Κι όμως, δεν πρόκειται για την τελευταία προσθήκη σε κάποια σαπουνόπερα, αλλά για την απόλυτη εξήγηση γιατί ο υδραυλικός σου δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του!

Δείτε το σημερινό το εξώφυλλό της εφημερίδας:

Σπασμένοι σωλήνες και σπασμένα ταμπού Δεν είναι μυστικό πως οι υδραυλικοί είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά ποιος ήξερε ότι ο λόγος είναι τόσο… πικάντικος; Όχι μόνο επισκευάζουν βρύσες, αλλά φαίνεται πως κάνουν και «εξυπηρέτηση πελατών» υψηλής ζήτησης σε μια ηλικιακή ομάδα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε αθώα.

Η 80χρονη κυρία προφανώς είχε μια πολύ ιδιαίτερη διαρροή που χρειαζόταν την «προσωπική φροντίδα» του υδραυλικού.

Κλήση έκτακτης ανάγκης ή ρομαντική συνεύρεση;

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο υδραυλικός δέχθηκε το τηλεφώνημα της ηλικιωμένης πελάτισσας για μια βλάβη στο μπάνιο της. Όταν όμως έφτασε, το μόνο που είχε να επισκευάσει ήταν… οι συναισθηματικές ανάγκες της κυρίας.

Οι γείτονες έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν την αστυνομία να μπαίνει στο σπίτι της 80χρονης και τον υδραυλικό να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από… ένα τηλέφωνο ντους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: