ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Σάλος με τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της – «Moιάζει σαν άνδρας»

Απόφοιτη Ιατρικής και κόρη διπλωμάτη είναι η νέα Μις Τουρκία – Γιατί δέχεται σκληρά σχόλια και τι απαντά

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία μετά τη διεξαγωγή των καλλιστείων στα οποία νικήτρια στέφθηκε μια... 24χρονη απόφοιτος Ιατρικής και κόρη γνωστού διπλωμάτη, έμπιστου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοιγάν.



Δείτε την στο βίντεο:

Η Ιντίλ Μπιλγκέν είναι μια ψηλή, (έχει ύψος 1.80) καλλίγραμμη, μελαχρινή νέα γυναίκα με έντονα φρύδια και πλούσια, μακριά, καστανά μαλλιά και αστραφτερό χαμόγελο. Αλλά τα σχόλια που δέχεται μετά την επικράτησή της στον διαγωνισμό ομορφιάς δεν είναι κολακευτικά. Πολλοί στην Τουρκία τη βρίσκουν άσχημη, ενώ ανώνυμοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα (troll) την αποκαλούν ανδροπρεπή.

374f82203e70465ab6457fcca9664627

Κόρη διπλωμάτη

Η προσφάτως εστεμμένη Ιντίλ Μπίλγκεν από την περασμένη Τετάρτη, οπότε διοργανώθηκε ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς στην Τουρκία, ζει έναν παραλογισμό. Από τη μία έλαμψε στα καλλιστεία και ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Κόσμος, και από την άλλη δέχεται πυρά.

d2b7ad0cb15d4f1f9ab8d09b63bdefbe

Τα πυρά δεν αφορούν μόνο για την εμφάνισή της αλλά κάποιοι αφήνουν υπόνοιες ότι κάποιοι την προωθούν επειδή ο πατέρας της είναι γνωστός διπλωμάτης της Τουρκίας, παρακάμπτοντας άλλες κοπέλες.

Ο πατέρας της Ιντίλ είναι ο Λεβέντ Μπιλγκέν, πρεσβευτής της Τουρκίας στο Κίεβο και άρα ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Ερντογάν.

Η Ιντίλ έχει βέβαια και θαυμαστές που αναγνωρίζουν σε αυτή ότι με το προφίλ της -απόφοιτος Ιατρικής, τρίγλωσση και πολύ ικανή στο να εκφράζει τις απόψεις της– προσδίδει έναν αέρα ανανέωσης στον θεσμό των καλλιστείων που, για πολλούς, είναι ώρα να αφήσει πίσω αναχρονιστικά πρότυπα.

“Σε μια χρονική στιγμή που η χώρα μας βιώνει τραγωδίες που αφορούν τη βία κατά γυναικών και παιδιών, αποδίδω τα αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό μου στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν”, ήταν η απάντησή της. Και πρόσθεσε: “Πολλοί εκφράζουν μια γνώμη χωρίς να γνωρίζουν τίποτα. Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει τι λένε”.

2426f21d5713452a8229af078b884ed0
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: