ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πρωτάθλημα Roasting, Brew Bar & Coffee Talks!

Πόσα events για τον Καφέ χωράνε σε ένα φεστιβάλ; Αν είσαι στο ATHENS COFFEE FESTIVAL, τότε η απάντηση είναι πολλά! Εxperts του roasting θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Roasting 2025 από τον SCA Greece. Κορυφαίοι barista θα ετοιμάζουν live στο... Brew Bar και θα προσφέρουν για δοκιμή, μοναδικά blends από γνωστές και αγαπημένες εταιρείες καφέ. Coffee experts, barista παγκοσμίου βεληνεκούς και στελέχη της αγοράς, θα συζητήσουν τα πάντα για τον καφέ στα Coffee Talks!







Τα πιο μεγάλα ονόματα του ελληνικού coffee industry, Σταύρος Λαμπρινίδης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Γιώργος Μακρόπουλος, Διονύσης Μουστής, Μιχάλης Καραγιάννης, Χρήστος Ντούβας, Γιώργος Δεληχρήστος, Σαββίνα Γιαχγιά, θα μιλήσουν για τη ζωή ενός πρωταθλητή και τον δρόμο προς την παγκόσμια καταξίωση.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Ibrik, τον Τούρκικο και τον Ελληνικό; Πόσο σημαντικό είναι το σωστό νερό για τον καφέ και πως η σύγχρονη τεχνολογία επηρεάζει την παραγωγή του;

Είναι ο φραπέ πάλι στη μόδα και ποιος είναι ο Dalgona που έχει γίνει viral; Αυτά και άλλα πολλά θα μας παρουσιάσουν οι Παναγιώτης Νίκας, Νίκος Τρελλόπουλος, Σίσσυ Τσιόντση, Zuzanna Dedyk.

Το κοινό του φεστιβάλ θα έχει τη δυνατότητα να παρευρεθεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γνωριμίας με το ελληνικό Chapter του International Women’s Coffee Alliance (IWCA).







https://www.athenscoffeefestival.gr/agora-eisitirioy/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=ACF_2024_PROGRAMMATA_EVENTSAapostoli


* Αν είσαι Εκθέτης ή Επαγγελματίας του coffee industry αυτό το εισιτήριο ΔΕΝ είναι για εσένα!

Γιατί θα λάβεις από εμάς σύντομα Πρόσκληση εισόδου στο φεστιβάλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: