Προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media
Σχεδόν τρεις εβδομάδες λειτουργίας «μετρά» το Μετρό Θεσσαλονίκης, ένα έργο που ολοκληρώθηκε μετά από 36 χρόνια του αρχικού του σχεδιασμού ωστόσο... οι ειδήσεις που έρχονται από τη βόρεια Ελλάδα και αφορούν το μέσο σταθερής τροχιάς, είναι μία και μία.
Το τελευταίο περιστατικό έχει να κάνει με φίλαθλο του ΠΑΟΚ, που επισκέφθηκε τον σταθμό Βενιζέλου, συνέδεσε το κινητό τηλέφωνο με μια από τις οθόνες που προβάλει πληροφορίες για τα αρχαία ευρήματα στον σταθμό και έβαλε να παίζει το «Made in Romania».
Στη συνέχεια κατέγραψε το συγκεκριμένο σκηνικό σε βίντεο, το οποίο ανέβασε στα social media προκαλώντας ποικίλα σχόλια, με τους περισσότερους, ωστόσο, να το διασκεδάζουν.
Δείτε το βίντεο:
Πριν λίγο καιρό, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και έγινε, φυσικά viral, φαίνεται μία παρέα νεαρών ατόμων να συνδέει το κινητό της με τα ηχεία του μουσείου στον σταθμό «Βενιζέλου» του Μετρό Θεσσαλονίκης και να βάζει το «πόσο μου λείπει» του Σώτη Βολάνη.
Δείτε το βίντεο:gazzetta.gr
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024
Απίστευτο: «Χάκαρε» οθόνη στο Μετρό Θεσσαλονίκης και έβαλε το «Made in Romania» στα ηχεία
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼
Σίμος Δανιηλίδης για αγριογούρουνα:...

Το ΥΜΑΘ υποδέχθηκε την «Φλόγα της Α...

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος θύμα ...

Πρόσκληση και Πρόγραμμα για 88η ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Νύφη και συγγενείς έστ...

Άγριος ξυλοδαρμός 45χρονου καθηγητή σε πλωτό μπαρ της Θεσσαλονίκης

Σοκ για μια οικογένεια στην Νίκαια:...

Την χούφτωσαν μέσα στο μετρό και δείτε τι έγινε! [Βίντεο]

Θεσσαλονίκη: Το μετρό μπροστά σε σημαντική αρχαιολογική αποκάλυψη

Ξεβρακωθείτε Ελεύθερα – Ημέρα Χωρίς Παντελόνι Στο Μετρό (ΦΩΤΟ)

Άγριος τσακωμός στο Μετρό ανάμεσα σ...

Φάρσα το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μετρό του Αιγάλεω
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου