Έκπληκτοι έμειναν οπαδοί που παρακολουθούσαν τοπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, την Κυριακή (11/02), όταν ένας ιερέας μπήκε στο γήπεδο και πανηγύρισε το γκολ της αγαπημένης του ομάδας… θυμιατίζοντας τους παίκτες.
Συγκεκριμένα, ο... πατήρ Αντώνιος, γνωστός στην τοπική κοινωνία για την αγάπη του τόσο προς την Εκκλησία όσο και προς το ποδόσφαιρο, βρισκόταν στις κερκίδες φορώντας το ράσο του. Στο 80ό λεπτό, η ομάδα του πέτυχε το νικητήριο γκολ, και χωρίς να το σκεφτεί, σηκώθηκε, πήρε το θυμιατό που είχε μαζί του (γιατί, όπως δήλωσε αργότερα, «δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σου χρειαστεί») και μπήκε στο γήπεδο θυμιατίζοντας τους παίκτες.
Οι θεατές ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα, ενώ οι παίκτες της ομάδας έσκυβαν για να πάρουν την ευλογία του, με τον διαιτητή να δείχνει ανοχή στο πρωτόγνωρο σκηνικό. Τα σχόλια των θεατών ήταν ενθουσιώδη, όπως «Άγιος ο Παπάς!», «Ό,τι πιο ελληνικό έχουμε δει» και «VAR: Βλέπουμε Ανώτερη Ροή (θυμιάματος)», τονίζουν αυτόπτες μάρτυρες στο ekklisiaonline.
Ο πατήρ Αντώνιος, όταν ρωτήθηκε από τοπικά Μέσα για την κίνησή του, απάντησε χαμογελώντας: «Το ποδόσφαιρο θέλει ψυχή, όπως και η πίστη μας. Ε, κι ένα θυμίαμα για το καλό, δεν βλάπτει!»
Το θέμα πήρε διαστάσεις ενώ κάποιοι χρήστες ζήτησαν να τον προσκαλέσουν ως επίσημο «ευλογητή» σε ποδοσφαιρικούς αγώνες υψηλότερης κατηγορίας.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025
Παπάς εμφανίστηκε σε γήπεδο και πανηγύρισε γκολ… θυμιατίζοντας τους παίκτες
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Πρόγραμμα Ακολουθιών Μητροπολίτου -...

Λαμπρός εορτασμός της εορτής του Ευ...

Πρώτη κουρά εις μοναχόν μετά από πολλά έτη στο Σπήλαιο Γρεβενών

Πρόγραμμα Ακολουθιών Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ

Πως φεύγει το κακό μάτι: Η ευχή του...

«Μεταξύ Γης & Ουρανού» Έκθεση Ζωγρ...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πρόγραμμα Μητροπολίτου

Ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης έγραψε ιστορία στον «Εκατομμυρıούχο» – Κέpδıσε 100.000 εupώ

ΑΝΩ- ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΙΔΙ...

Π. Κουκουλόπουλος: «Άλλα στα λόγια ...

Χαμός σε μίνι μάρκετ της Αθήνας – Π...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου