ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΛΙΟΥ - ΗΜΕΡΕΣ ΓΛΥΚΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δ.Ε.Θ. ΤΟΞΟ ΧΑΝΘ 27/02 - 02/03/2025
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από 10:30 το πρωί έως 9:30 το βράδυ
Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Parking: ΔΩΡΕΑΝ, εντός του εκθεσιακού χώρου της ΔΕΘ.
Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου
12:00-14:00 ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ - ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ. Η Διευθύντρια κα. Λένα Κακούρα, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Οφηλία Ψωμαδάκη και ο Σεφ κος Παναγιώτης Κοσμίδης με φοιτητές του τμήματος Ζαχαροπλαστικής.
14:00 Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ «ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», από το ΚΙΛΕΛΕΡ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ – ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
15:00 Ο ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΜΗΝΑΣ «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΒΟΪΟΥ», από την ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΥΨΕΛΗΣ–ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ–ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΟΥ-ΟΙΝΟΜΕΛΟ.
16:00 Ο ΣΑΡΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ «ΑΛΑΔΑΝΟ», από το ΤΡΙΚΕΡΙ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ.
17:00 Η ΚΑΛΥΒΑ ΜΑΛΑΜΑΤΗ «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΟΚΟΣ» και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ από τον ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ θα παρουσιάσουν και θα δειγματίσουν προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ–ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΟΥ ΜΕ ΚΡΟΚΟ.
17:45 Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΥΛΩΝΑ», από την ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ-ΠΡΟΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ-ΠΑΣΤΕΛΙ.
18:30 Ο ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, από το ΔΡΑΓΑΝΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ.
19:15 Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΚΑΤΑΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΚΑΤΑΣ», θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΠΑΣΤΕΛΙΑ–ΜΠΑΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ-ΤΑΧΙΝΙ.
20:00 Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ «ΜΕΛΙΤΩΝ ΜΕΛΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», από την ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΥΨΕΛΗΣ.
Σάββατο 1 Μαρτίου
11:00 Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ», από την ΜΕΣΟΡΟΠΗ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΜΕΛΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ.
12:00 Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ» και η κα. ΑΝΘΗ ΔΗΜΟΥ θα παρουσιάσουν ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ και συγκεκριμένα:Παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά
Αρμενοβίλ
Αυγοκαλάμαρα
12:45 Η ΣΕΦ ΕΛΣΑ ΤΖΑΒΑΛΑ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ και προϊόντα από το «Αγρόκτημα Τσοπρα» στον Κορησό Καστοριάς.
13:30 Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ «BEE CARE», από το ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ.
14:15 «Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ», από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (ΒΟΥΛΠΗ ΑΓΡΑΦΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ) και η κα. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΡΟΝΙΚΟΥ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ-ΠΑΣΤΕΛΙΑ-ΤΣΑΪ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ-ΒΟΤΑΝΑ ΑΓΡΑΦΩΝ.
17:00 Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ «ΜΕΛΙΣΣΟΡΑΜΑ» από το ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΛΑΓΚΑΔΑ και η κα. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, θα παρουσιάσει ΜΕΛΙ–ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΛΙΟΥ.
18:00 Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΑΚΟΜΕΛΟΥ–ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ-ΜΕΛΕΚΟΥΝΙΑ ΡΟΔΟΥ – ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΩΤΙΑ.
19:00 «ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ», από την ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ και η κα. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΥ θα παρουσιάσουν και θα δειγματίσουν προϊόντα: ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ-ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ-CHUTNEY.
19:45 Ο ΚΟΡΚΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ «ΛΑΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ», από την ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ-ΓΥΡΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ-ΑΛΕΙΜΜΑΤΑ-ΚΡΕΜΕΣ.
Κυριακή 2 Μαρτίου
11:30 Ο EXECUTIVE CHEF ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΕΝΤΕΡΙΑΔΗΣ, του σύγχρονου καφενείου «Έντεχνον», που βρίσκεται στην Επταλόφου 14 στην Τούμπα, θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ και ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ από την «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΚΑΤΑΣ.
12:30 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «BEE MY FAMILY», από το ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ.
13:15 Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ «MELI KWSTANTINIS», από την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ–ΓΥΡΗ.
14:00 Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ «ΜΙΚΡΟ ΔΑΣΟΣ», από τα ΝΕΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ.
15:00 Ο ΚΟΥΡΕΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΚΟΥΡΕΝΤΟΣ», από την ΠΡΕΒΕΖΑ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ–ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΛΙΟΥ.
16:00 Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΪΟΣ «LB HONEY», από το ΣΚΛΗΘΡΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ-ΓΥΡΗ-ΚΑΡΑΛΟΙΦΗ-ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑΜΕΛΙΟΥ-ΡΑΚΟΜΕΛΟ.
17:00 Ο Executive Chef Νικόλαος Ηλιάδης θα παρουσιάσει 2 συνταγές:1. Μίνι τρίγωνα πανοράματος με κρέμα πατισερί και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης,
2. Μίνι τρίγωνα με τραγανό φύλλο, κρέμα πατισερί, μέλι και σουσάμι.
Θα χρησιμοποιηθούν και προϊόντα από «ΛΥΚΑΚΗΣ» Είδη Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής από Χανιά και μέλι Χανίων από τον Σταύρο Παναγιωτάκη «ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ».
17:45 Η ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ «ΛΕΩΝΙΔΗΣ LEONIDES COMPANY», από την ΚΑΒΑΛΑ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΚΑΡΥΔΑΚΙ-ΩΤΙΑ-ΒΑΦΛΑ-ΧΑΛΒΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ.
18:30 Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ «ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ», από τα ΧΑΝΙΑ θα παρουσιάσει και θα δειγματίσει προϊόντα: ΜΕΛΙ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ.
Σημείωση:
Σε όλες τις παρουσιάσεις θα υπάρχει δίσκος για κέρασμα των επισκεπτών.
Υπεύθυνη προγράμματος παράλληλων εκδηλώσεων: Νίκη Ντούλα 693 3346 320
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου