ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Στο νοσοκομείο από το αλκοόλ, μαθήτρια στα Χανιά

Μετά το χασίς... το αλκοόλ. Στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σήμερα μαθήτρια που βρισκόταν στα Χανιά, με το λύκειο της στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής.
     Ο γιατρός του ΕΚΑΒ Στέλιος Λαμπάκης, δήλωσε: "Σήμερα κλήθηκε το ΕΚΑΒ να παραλάβει και να μεταφέρει στο νοσοκομείο μια μαθήτρια από σχολική εκδρομή, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Είναι το πρώτο περιστατικό για φέτος, αλλά αυτά τα κρούσματα υπάρχουν πάντα στις μαθητικές εκδρομές".
   Τιο περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις  συλλήψεις μαθητών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε σχολικές εκδρομές με... προορισμό τα Χανιά. Από την προηγούμενη Παρασκευή μέχρι και σήμερα συνελήφθησαν 7 μαθητές από Λύκεια της χώρας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκαν πεταμένες 10 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα 10 γραμμαρίων χασίς.
   Προχθές ένας ακόμη μαθητής είχε συλληφθεί στο λιμάνι της Σούδας κατά τη διάρκεια ελέγχων του λιμενικού, καθώς στις αποσκευές του βρέθηκαν 5,8 γραμμ. χασίς. Επίσης 9,8 γραμμ. από την ίδια ουσία βρέθηκαν πεταμένα στο λιμάνι μέσα σε κάδους.
   Χθές, κατά τη διάρκεια των τακτικών ελέγχων του λιμενικού σώματος, κατά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής στο λιμάνι της Σούδας συνελήφθησαν δύο ακόμα μαθητές. Στις αποσκευές του ενός βρέθηκε ένα μπουκάλι σαμπουάν μέσα στο οποίο είχε τοποθετήσει 7,6 γραμμάρια ινδικής κάνναβης τυλιγμένα σε διάφανη πλαστική συσκευασία. Ο δεύτερος μαθητής είχε τοποθετήσει επίσης σε μπουκάλι σαμπουάν 1,5 γραμμ. μεθαμφεταμίνη (ουσία που προκαλεί έντονη ευφορία) και 1 δισκίο έκσταση. Οι δύο μαθητές οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: