ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

bolley. O Γρεβενιώτης Στέλιος Πιπέργιας.

΄Αλλαξε τα δεδομένα στο ελληνικό βόλλεϋ ο Γρεβενιώτης Στέλιος Πιπέργιας. Γεννημένος το 1985 με ύψος 1.89 μ., είναι απ' τους καλύτερους πασαδόρους του ελληνικού πρωταθλήματος και έδωσε με την απόδοσή του και το πάθος του, μεγάλη ώθηση στην ομάδα του το Φοίνικα Σύρου. Πρώην παίχτης του ΄Αρη και του Ηρακλή, σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει το πρώτο όνομα στις μεταγγραφές, αφού η μέχρι τώρα πορεία του, τον κατατάσσει στους καλύτερους ΄Ελληνες βολλεϋμπολίστες.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Στέλιος, δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνει και την επόμενη χρονιά στο Φοίνικα Σύρου.
Ποια είναι τα σχέδια σου για την επόμενη χρονιά; Θα παραμείνεις στη Σύρο αν η ομάδα υποβιβαστεί η θα αγωνιστείς σε κάποια ομάδα της Α1;
Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να σκέφτομαι την επόμενη χρονιά. Θεωρώ όμως οτι κάθε χρονιά που περνάει πρέπει να ανεβαίνεις και ένα σκαλοπάτι αγωνιστικά. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Α1 και στόχος μου είναι να είμαι βασικός σε κάποια ομάδα. Ο αθλητής για να γίνεται καλύτερος πρέπει να παίζει, εγώ θέλω συνέχεια να βελτιώνομαι, να γίνω καλύτερος και για να γίνει αυτό δεν φτάνει μόνο η προπόνηση. ΄Ετσι μόνο πηγαίνεις ψηλά. Θέλω να παίζω. Όσο για τον Φοίνικα, ακόμα δεν έχω συζητήσει με τη διοίκηση για την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο που έχουμε βάλει, να μείνουμε δηλαδή στην Α1.
Είσαι υπέρ των τριων ξένων αθλητών;
Ναι. Πιστευω οτι είναι ο κατάλληλος αριθμός ξένων. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, Έλληνες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο φτάνει όμως οι προπονητές να τους εμπιστευτούν. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίχτες που δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους και όμως είναι καλύτεροι από κάποιους ξένους που παίζουν στη χώρα μας.

Τι σου λείπει από την Θεσσαλονίκη;
Μου λείπουν η οικογένεια μου, οι βόλτες με την κοπέλα μου, οι καφέδες με τους φίλους μου. Τους ευχαριστώ όλους γιατί με βοήθησαν να πάρω τις σωστές αποφάσεις.

Που θα ήθελες να ήσουν τώρα;
Σε ένα εξωτικό προορισμό με την Αριστέα!

Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;
Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής και να παίξω σε συλλογικό επίπεδο όσο πιο ψηλά μπορώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: