ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σοκ στη μικρή κοινωνία της Αρκαδίας



Δε μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούν και μαθαίνουν οι κάτοικοι του Ελαιοχωρίου Αρκαδία για το πώς ένας συγχωριανός τους, και μάλιστα πατέρας ο ίδιος, κακοποίησε και δολοφόνησε με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο ένα μικρό κορίτσι, μόλις 11 ετών!

Το γεγονός ότι ο 41χρονος Αλβανός πέταξε το παιδί κακοποιημένο, αλλά ζωντανό μέσα στο πηγάδι για να ολοκληρώσει τη φρικιαστική πράξη του είναι η σταγόνα που κάνει για όλους το ποτήρι να ξεχειλίζει. Η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στον δράστη καθώς υπήρχε μάρτυρας που τον είδε να φεύγει από την πλατεία, λίγο μετά το κορίτσι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδαν τη μικρή ζωντανή.

Ο δράστης άντεξε πολλές ώρες στην ανάκριση αλλά τελικά λύγισε. Ομολόγησε ότι επιβίβασε ο ίδιος το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το πάει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια, το οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία, εφτά χιλιόμετρα από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι, που υπήρχε στο σημείο εκείνο, με νερό βάθους περίπου δέκα μέτρων.

Στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα της 11χρονης βάζοντας για πάντα τέλος στις ελπίδες των γονιών της ότι ίσως έβρισκαν το παιδί τους ζωντανό!

Η μικρή κοινωνία του Ελαιοχωρίου (πρόκειται για περίπου 300 κατοίκους) είναι ανάστατη και βαθιά σοκαρισμένη, ενώ περιγράφει τον 41χρονο Αλβανό ως έναν άνθρωπο φιλήσυχο και υπεράνω πάσης υποψίας.

Παράλληλα, με μέριμνα της αστυνομίας, παρέχεται στους γονείς της ανήλικης ψυχολογική υποστήριξη, ενώ ο δράστης με την ολοκλήρωση της δικογραφίας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: