ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μπελούτσι: Έκανα σεξ για πρώτη φορά στα 14 μου

Η Μόνικα Μπελούτσι, η γυναίκα που... αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό στο πέρασμα της μιλάει για την καριέρα της και τι συνάντησε στα αρχικά της βήματα…
«Έφυγα από το πατρικό μου σπίτι με...
όνειρα να γίνω μοντέλο. Δεν περίμενα
ότι θα γινόμουν ηθοποιός.. Στην αρχή της καριέρας μου, όταν ήμουν πολύ νέα, μου έτυχε δύο ή τρεεις φορές να με καλέσουν σε γεύμα ή σε πάρτι και να βρεθώ αντιμέτωπη με δυσάρεστες και άβολες καταστάσεις. Ηταν βραδιές αμφιβόλου ηθικής. Ομως κάτι τέτοιες ώρες έχεις δύο λύσεις: ή κάθεσαι ή τα παρατάς και φεύγεις πληρώνοντας το τίμημα. Που σημαίνει ότι απαρνιέσαι μια καλή ευκαιρία ανάδειξής σου και ξεκινάς πάλι να ψάχνεις δουλειά.», αποκάλυψε στο ιταλικό περιοδικό Αnna.
Όσον αφορά το σκάνδαλο με τα κορίτσια του Μπερλουσκόνι λέει:
«Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και καμιά μας δεν μπορεί να την κρίνει, γιατί δεν έχει ζήσει τις δικές της εμπειρίες, είναι κακό να διδάσκεις ηθική, όταν δεν γνωρίζεις τους άλλους».
Στη συνέντευξή της η Μπελούτσι αποκάλυψε ότι στα δεκατέσσερά της έκανε για πρώτη φορά έρωτα με τον νεαρό που είχε σχέση τότε: «Το γνώριζαν όμως και οι γονείς μου, δύο υπέροχοι άνθρωποι, γιατί στο σπίτι μας μιλούσαμε ανοιχτά».
Το μεγάλο πρόβλημα των εφήβων σήμερα δεν είναι το σεξ, όπως πιστεύει αλλά: το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η ανεργία και το ότι οι γονείς εργάζονται για να τα βγάλουν πέρα και δεν έχουν χρόνο να κάνουν διάλογο με τα παιδιά τους.
http://www.newsday.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: