ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αυτός, αυτή και οι...κολλητοί του!!

Δύο φίλους του είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι ένας... 24χρονος ελληνικής καταγωγής. Το κακό ήταν ότι την ίδια ώρα έκανε σεξ με μια κοπέλα, με τους κολλητούς σε ρόλο καμεραμάν. Η δυσάρεστη έκπληξη, το Facebook και οι απειλές
Το ότι ο πρωταγωνιστής της παρακάτω απίστευτης ιστορίας είναι Έλληνας ας το θεωρήσουμε τυχαίο γεγονός και ας μη το σχολιάσουμε.
Ο λόγος για τον 24χρονο Γιώργο Ιάπωνα, φοιτητή του Πανεπιστημίου του Γουεστμίνστερ, ο οποίος γνώρισε μια κοπέλα από το Facebook και της πρότεινε να έρθει στο δωμάτιό του για να έρθουν πιο κοντά.
Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά αυτό που δεν ήξερε η κοπέλα ήταν ότι... εκτος από τον παρτενέρ της, την έβλεπαν σε προσωπικές στιγμές και άλλα δύο ζευγάρια μάτια που βρίσκονταν κάτω...από το κρεβάτι.
Επρόκειτο για δύο φίλους του Ιάπωνα, τον 20χρονο Λεμάρ Γκαρσία και το Σαμπάρ Χουσείν 21 ετών οι οποίοι παρακολουθούσαν live ταινία πορνό ενώ παράλληλα τραβούσαν τα πάντα με κάμερα.
Μάλιστα ο Ιάπωνας μετά την ερωτική πράξη είχε όρεξη για παιχνιδάκια ρωτώντας τη κοπέλα εάν είχε ποτέ κάνει σεξ με τρεις άνδρες πριν της αποκαλύψει την έκπληξη που κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι.
"Είστε άρρωστοι!", είπε η κοπέλα, η οποία φανερά σοκαρισμένη δε πίστευε στα μάτια της όταν οι δύο φίλοι του βγήκαν από τη κρυψώνα τους με τη κάμερα ανά χείρας (ευτυχώς που δεν βγήκαν με τίποτε άλλο ανά χείρας).
Η αντίδραση της κοπέλας χάλασε τα σχέδια του νεαρού ο οποίος προφανώς νευριασμένος την απείλησε πως αν μιλούσε για όλα αυτά που έγιναν, τότε θα έκανε τη ζωή της κόλαση ενώ θα έβλεπε τις προσωπικές τους στιγμές στο Facebook.
Ωστόσο, η κοπέλα δεν πτοήθηκε από τις απειλές του νεαρού και κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.
Έτσι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης με τον Γκαρσία να παραδέχεται ότι ήταν εκείνος που κρατούσε τη κάμερα.
Oι τρεις νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες περί ηδονοβλεψίας. Το περιστατικό σημειώθηκε το Φεβρουάριο του 2010 και η δίκη
βρίσκεται σε εξέλιξη.
alepounews

Δεν υπάρχουν σχόλια: