ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

''Ανδρική'' φούστα υπέρ της ισότητας

Ένας 12χρονος αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση να φοράνε τα αγόρια σορτς. Εμφανίστηκε στο σχολείο του ντυμένος με φούστα! Πώς αντέδρασαν οι συμμαθητές του (Pic)
Ο 12χρονος Chris Whitehead αναστάτωσε ένα ολόκληρο σχολείο στη Βρετανία, καθώς εμφανίστηκε ντυμένος με φούστα.
Ο μικρός Chris ανέλαβε δράση, καθώς δεν άντεχε άλλο την ''αδικία'' της μαθητικής στολής.
Σύμφωνα με το σχολικό κανόνα στα αγόρια απαγορευόταν να φορούν σορτσάκια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε αντίθεση με τα κορίτσια που τους επιτρεπόταν η φούστα.
Αυτή την κατάφωρη αδικία βάλθηκε να αναδείξει ο τολμηρός πιτσιρικάς με την κίνησή του, καθώς όπως υποστήριξε, το μέτρο αυτό έχει επίδραση στη συγκέντρωση και τη μαθησιακή τους ικανότητα, λόγω του ότι... οι μαθητές ζεσταίνονται.


 Στο πρόσωπο του νεαρού "επαναστάτη" οι συμμαθητές του βρήκαν τον εκφραστή τους και ζητωκραύγασαν μαζί του κρατώντας πανό με συνθήματα υπέρ των σορτς και κατά των ζεστών παντελονιών.
Ο Chris περιφερόταν στην αυλή του σχολείου με ευχαρίστηση, ενώ οι καθηγητές δήλωναν εμβρόντητοι ότι ο σχολικός κανόνας "προέκυψε με συναίνεση μαθητών και γονέων".
Με δηλώσεις της η μητέρα του τολμηρού 12χρονου δηλώνει περήφανη για το γιο της που ξέρει να διεκδικεί και να ''μάχεται'' για τα πιστεύω του με οποιοδήποτε τρόπο.
news247 
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις