ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αντίο με το κεφάλι ψηλά για την Κοζάνη

Το «εισιτήριο» για τη Football League, εξασφάλισε η Αναγέννηση Επανομής, ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κοζάνη (2-2).
Παρόλο, που οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, εκτός έδρας με την Κοζάνη, κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ύστερα και από την «γκέλα» της Καλλονής.
Έτσι, η Αναγέννηση εξασφάλισε το «εισιτήριο» για την Football League και οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι από τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους οπαδούς του συλλόγου, με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς. Έτσι, κατάφεραν μόλις στο 6’ να βρουν τον… δρόμο προς τα δίχτυα.
Μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντίδη, ο Κουρδάκης έπιασε μια πολύ ωραία κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του Βούρα.
Στη συνέχεια, η Αναγέννηση Επανομής πίεσε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα, ωστόσο, οι προσπάθειές της, σταμάτησαν πάνω στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη, η Επανομή έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Παπατζίκου στο 60’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από εκεί και πέρα, η Κοζάνη πήρε τα… πάνω της και κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Κυριακίδη, μόλις δύο λεπτά αργότερα.
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 80’ ο Χαματάι βρήκε… δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Ωστόσο, η Αναγέννηση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Χασομέρης «έγραψε» το 2-2, που χάρισε και το πρωτάθλημα στην ομάδα του.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας).
ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας, Χριστοφορίδης, Τραφλός, Κάλφας, Νικριτσιάν, Βασίλεβιτς (85’ Χαζούρας), Χαματάι, Κυριακίδης, Τοπούλης (85’ Πιλικίδης), Γκόβας (81’ Παπαδόπουλος), Μαρκόπουλος.
ΕΠΑΝΟΜΗ: Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Μαυροματίδης, Κουρδάκης, Παπατζίκος, Γεωργιάδης, Τσουκάνης, Ασλανίδης, Κανούλας (66’ Ορφανίδης), Διαμαντίδης (90’ Ευθυμιάδης), Κουλίδης (65’ Χασομέρης).
eordaia.org
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις