ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1 (video)

Δεν ανέδειξε νικητή το αθηναϊκό ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Leonardo, για να ισοφαρίσουν οι «πράσινοι» στο 24΄ με αυτογκόλ του Blanco. Πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 6 βαθμούς και ακολουθούν οι ΑΕΚ (5), Παναθηναϊκός (4) και Ολυμπιακός Βόλου (0).
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ένωση, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Leonardo άνοιξε το σκορ. Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, πριν το καταφέρουν, τελικά, στο 24΄ με το αυτογκόλ του Blanco που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να απομακρύνει μετά το κόρνερ του Garcia. Στο 35΄ ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Cisse μέσα στην περιοχή, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους με την κεφαλιά του Καφέ στο 40΄ να περνά ελάχιστα άουτ.
Ο Cisse προσπάθησε να μιμηθεί το Leonardo στο 47΄ και να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, αλλά ο Saja αντέδρασε εντυπωσιακά στην κεφαλιά του Γάλλου. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 84΄ ο Αργεντίνος πορτιέρο επενέβη σωτήρια στην προσπάθεια του Βυντρα, για να απαντήσουν στις χαμένες ευκαιρίες οι «κιτρινόμαυροι» στο 90΄, όταν ο Καφές δεν κατάφερε να βρει δίχτυα προ κενής εστίας.
Μοιραία το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και να βρίσκονται πίσω από τον ΠΑΟΚ στην ειδική βαθμολογία
Σκόρερ: 24΄ αυτ. Blanco / 2΄ Leonardo
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Kante, Sarriegi, Boumsong, Gilberto, Κατσουράνης, Νίνης (87΄ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος (81΄ Πετρόπουλος), L. Garcia (72΄ Cleyton), Cisse
ΑΕΚ: Saja, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Diop, Michel, Καφές, Λαγός (82΄ Μακος), Leonardo (76΄ Burns), Blanco (63΄ Blanco)
Τα γκολ από το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1 (video)



Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: