ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός: Προπόνηση …stop! (video)

Η απογευματινή προπόνηση του Θρύλου, η οποία ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 19:00 (ώρα Ελλάδος), διακόπηκε από ξαφνική καταιγίδα.
Δεν πρόλαβαν καλά καλά οι παίκτες του Ολυμπιακού να ανεβάσουν ρυθμό και …τσούπ έπιασε βροχή και άρχισε να ρίχνει «καρεκλοπόδαρα».
Οι ποδοσφαιριστές αρχικά ξεκίνησαν με τρέξιμο και και ασκήσεις και στη συνέχεια δόθηκε εντολή από τον Βαλβέρδε να γίνει το πρώτο διπλό» της ομάδας, αλλά στο μισό γήπεδο. Από τη μία ομάδα τερματοφύλακας ηταν ο Φράνκο Κοστάντσο και από την άλλη ο νεαρός, Νίκος Παπαδόπουλος.
Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του «διπλού» …άνοιξαν οι ουρανοί και ο προπονητής των πρωταθλητών, αν και δεν το ζήτησε άμεσα, στη συνέχεια βλέποντας οτι δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο κάτω από αυτές τις συνθήκες, ζήτησε απ’ όλους τους παίκτες του να σταματήσουν. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή άρχισε να πέφτει και ψιλό χαλάζι, οπότε καταλαβαίνετε για τι συνθήκες μιλάμε.Η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι οτι όταν η ομάδα αποφάσισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, βγήκε και πάλι ο ήλιος. Άμα δε σε θέλει ο καιρός…


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: