ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ποδαρικό στην Αυστρία για τον Ολυμπιακό! (video)

Οι «ερυθρόλευκοι», που έφτασαν το μεσημέρι στο Ζέεφελντ (15:30), έκαναν την πρώτη τους -διάρκειας, μιας ώρας και δέκα λεπτών- προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τη δουλειά που πρόκειται να γίνει στην προετοιμασία, δηλώνοντας, με… χιουμοριστική διάθεση: «Τις δυο προηγούμενες χρονιές πήρα το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην χαλάσω το σερί μου»!
Η «πρώτη» των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ ξεκίνησε στις 19:25 (ώρα Αυστρίας, πάντα).
Πρώτος και… ορεξάτος, πάτησε χορτάρι ο Βαλβέρδε, ο οποίος
έδωσε αμέσως εντολή στους ποδοσφαιριστές του να… πιάσουν μπάλα! Αφού έκαναν χαλάρωμα και πάσες, ο Βάσκος τεχνικός τους κάλεσε στο κέντρο του γηπέδου, όπου και τους μίλησε για πέντε λεπτά. Ακολούθησε τρέξιμο για ένα -επίσης- πεντάλεπτο και στις 19:40, οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν (διάφορες) ασκήσεις.
Στις 19:50, ο Βαλβέρδε χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες για να παίξουν κορόιδο για, περίπου, 15 λεπτά.
Η προπόνηση τελείωσε με τρέξιμο, ενώ, πρέπει να σημειωθεί πως, ο Δασκαλάκης έκανε μόνος του τρέξιμο, αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση, αλλά όχι σοβαρό.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη δουλειά που πρόκειται να γίνει στην προετοιμασία.

Για το πώς νιώθει που διανύει τη δεύτερη, διαδοχική σεζόν του στον Ολυμπιακό, ο Βάσκος με… χιουμοριστική διάθεση, απάντησε: «Τις δυο προηγούμενες πήρα το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην χαλάσω το σερί μου».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δουλειά που θα γίνει μέχρι το τέλος της προετοιμασίας: «Σήμερα, κάναμε μία χαλαρή προπόνηση, γιατί είχαμε και το ταξίδι και δεν ήθελα να κουράσω τους παίκτες. Στου Ρέντη κάναμε δουλειά με καθαρό τρέξιμο καθώς γυρίσαμε από τις διακοπές. Από αύριο πιάνουμε και μπάλα. Δεν κάναμε πολύ μπάλα στου Ρέντη και θα δουλέψουμε στη συνέχεια».
Αναφορικά με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει, είπε: «Εδώ θέλουμε να δούμε περισσότερο τους νέους παίκτες και να τους βάλουμε στη φιλοσοφία μας. Σιγά σιγά θα μπει ένας πιο υψηλός ρυθμός. Στην Ολλανδία πιο πολύ θα προετοιμαστούμε για τους αγώνες».
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις