ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: 2η βδομάδα προετοιμασίας...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται στο πανέμορφο προπονητικό κέντρο του Πόρου για 2η βδομάδα, η προετοιμασία των Γρεβενά Αεράτα, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπαλοδήμου και του γυμναστή και πρώην παίχτη της ομάδας Τηλέμαχου Δημόπουλου.


Ο Νίκος Μπαλοδήμος "επί το έργον"



Η μοναδική απουσία είναι ο νεαποκτηθείς Γιάννης ΄Ιττης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θα ενσωματωθεί στις 16 Αυγούστου.
Ασκήσεις θεωρίας και τακτικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση, ενώ ο Νίκος Μπαλοδήμοςανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του, ότι αύριο θα γίνει και το πρώτο διπλό της ομάδας. Σαφώς ικανοποιημένος ο έμπειρος τεχνικός από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του, δήλωσε ότι η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες ώστε να αποκτηθούν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές.
Γεγονός είναι όμως ότι με την επιστροφή του Θωμά Λάλλου και του Χαματάι απ' την Κοζάνη και την απόκτηση των Νασιόπουλου, Καραγιάννη, Ίττηκαι Χαριζόπουλου καθώς και με την επιστροφή τουΛιάμπα και του Παπατσάνη απ' την Αμυγδαλιά, η ομάδα παρουσιάζεται πλήρης σε όλες τις γραμμές.
Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Παναγιώτης Αποστολίδης.
Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση... 
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: