ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Υπουργός μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο και σε μυστηριώδη εξαφάνιση!

Η σχέση της με υπουργό, αλλά και άλλους πολιτικούς, έμεινε μόνο για λίγο καιρό μυστική. Οταν όλα ήρθαν στο φως, η Μπναγουάρι Ντεβί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και τα σενάρια εμπλέκουν ακόμα και τον υπουργό σε αυτή την εξαφάνιση.
Το σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει το Ρατζαστάν της Ινδίας, οδηγώντας σε παραίτηση όχι μόνο τον εμπλεκόμενο υπουργό Μαχιπάλ Μαντέρνα, αλλά και
σύσσωμη την τοπική κυβέρνηση.
Η 36χρονη νοσοκόμα και χορεύτρια χάθηκε από προσώπου γης την 1η Σεπτεμβρίου, και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος της. Η Υπηρεσία Ασφάλειας και Πληροφοριών της χώρας διπλασίασε -στο ένα εκατομμύριο ρουπίες (σχεδόν 15.000 ευρώ)- την αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες, ωστόσο όλοι γνωρίζουν πως οι αστυνομικοί δεν δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις έρευνες, αφού ο ομφάλιος λώρος με τους πολιτικούς είναι γερός.
Ο πρώην υπουργός Υδάτινων Πόρων θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση, καθώς αυτή συνέπεσε με απειλές από μέρους της 36χρονης ότι θα δημοσιοποιούσε αποκαλυπτικό βίντεο με τον Μαντέρνα, το οποίο είχε στη διάθεσή της.
Οι ερευνητές υποπτεύονται ότι η γυναίκα ενδέχεται να δολοφονήθηκε, να διαμέλισαν το σώμα της και να το έκαψαν σε καμίνι ψησίματος τούβλων. Αν και την καταγγελία της εξαφάνισης έκανε ο σύζυγός της, που κατηγόρησε τον Μαντέρνα για βιασμό, απαγωγή και δολοφονία, η αστυνομία θεωρεί κι εκείνον ύποπτο.
Σε συνέντευξή του ο Ινδός πολιτικός παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την Ντεβί, αλλά αρνήθηκε τις άλλες κατηγορίες και πρόσθεσε ότι πίσω απ' όλα κρύβονται οι πολιτικοί του αντίπαλοι, που θέλουν να αποδυναμώσουν την εικόνα του στην κάστα των Τζατ.
Συγγενείς της νοσοκόμας αποκάλυψαν ότι καταδιωκόταν από τον υπουργό και άλλους εξέχοντες πολιτικούς που γνώριζε. Κατά την έρευνα για την ιδιωτική ζωή της βρέθηκε ατζέντα με πολλά ονόματα πολιτικών, τους οποίους ακολουθούσε σε ταξίδια τους στο εξωτερικό.
Ετσι εξηγείται ίσως το γεγονός ότι, με μισθό νοσοκόμας, είχε δύο αυτοκίνητα, ένα πολυτελές σπίτι και έστελνε τα παιδιά της σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: