ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Επιτροπή για την Καταγραφή της Κατάστασης του Δήμο Βύρωνα

Ανακοίνωση
Διευρύνεται ο κατάλογος των απλήρωτων εργαζομένων από την δημοτική αρχή Ν.Δ /Χαρδαλιά στο Δήμο Βύρωνα
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΩΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ!
Με ανοιχτή επιστολή του ο Γ. Ευαγγελίδης αποκαλύπτει τη κατάπτωση της δημοτικής εξουσίας αλλά και των πολιτιστικών μας πραγμάτων.
Ο ηθοποιός Γ. Ευαγγελίδης
Ο ηθοποιός είχε συνάψει σύμβαση έργου για τα ΚΑΠΗ Βύρωνα για τα 3,5 χρόνια περίπου ( μέσα 2009 έως το τέλος 2012) αλλά μέχρι σήμερα έχει πληρωθεί μόνο για ένα χρόνο!.....
Αυτοεξαυτελισμός: Για ευτελή έξοδα των 70 και 200 ευρώ, οι ιθύνοντες και η Διοίκηση του Πολιτιστικού Κέντρου (ΠΚ)τον έβαζαν να πληρώνει από την τσέπη του, με το πρόσχημα ότι δεν μπορούσαν να πληρώσουν λόγω επέμβασης του ΣΔΟΕ!.....

Με το γνωστό δόλο, του απόσπασαν απόδειξη πληρωμής 4.000 ευρώ, αλλά τελικά δεν το πλήρωσαν….!
Στο μακρύ κατάλογο των απλήρωτων εργαζομένων με συμβάσεις έργου του Δήμο Βύρωνα, έγινε πρόσφατα γνωστό, ότι περιλαμβάνεται και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ευαγγελίδης, ο οποίος είναι δημότης και κάτοικος Βύρωνα. Ο κ. Γ. Ευαγγελίδης, στην διάρκεια της προεδρίας των ΚΑΠΗ από την κ. Γερασιμίδου, δημοτική σύμβουλο της παράταξης Χαρδαλιά, υπέγραψε, τέλη του 2009, σύμβαση έργου με σκοπό την παροχή ψυχαγωγικών υπηρεσιών και οργάνωση θεατρικών παραστάσεων για τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα. Άγνωστο για ποιο λόγο, τον οποίο ίσως μάθουμε κάποτε (εάν ποτέ γίνει έλεγχος στην οικονομική διαχείριση του σημερινού ΟΠΑΔΒ) η σύμβαση για λογαριασμό του Δήμου και των ΚΑΠΗ υπογράφτηκε από το τότε Πολιτιστικό Κέντρο, τον σημερινό ΟΠΑΔΒ, μολονότι τα ΚΑΠΗ το 2009 αποτελούσαν αυτοτελές νομικό πρόσωπο του Δήμου και διέθετε αυτοτελή δικό του Προϋολογισμό!......


Από έγκυρη πηγή η Επιτροπή μας έμαθε ότι, από το 2009 έως σήμερα, ο Γ.Ε έχει λάβει την αμοιβή ενός μόνο χρόνου και παρά τις απανωτές διαβεβαιώσεις των «υψηλών προστατών» του δημοτικού πολιτισμού όχι μόνο δεν του κατέβαλαν τις οφειλόμενες αμοιβές, αλλά αφού προηγούμενα έγινε αντικείμενο ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, ταπεινωτικών εμπαιγμών και κοροϊδίας, τελικά του απόσπασαν, με την υπόσχεση ότι θα πληρωθεί, απόδειξη 4.000,00 ευρώ, που ακόμα τα περιμένει…..


Ο κ. Ευαγγελίδης δεν είναι το μοναδικό θύμα αυτής της δολιότητας. Όλο σχεδόν το προσωπικό του Π.Κ, που ήταν καταδικασμένο να απασχολείται με συμβάσεις έργου, έγινε αντικείμενο εξαπάτησης και άγριας εκμετάλλευσης καθώς, θύμα της ευπιστίας του ή πιεζόμενο από την αντιλαϊκή πολιτική του κυβερνητικού δικομματισμού ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ και την ανάλογη πολιτική της δημοτικής αρχής, εξέδιδε αποδείξεις χωρίς μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι να έχουν πάρει μια πεντάρα !.. Η βιομηχανία της απόσπασης αποδείξεων πληρωμής, από τους εργαζόμενους με μπλοκάκι, αποδείξεις που όμως δεν εξοφλήθηκαν ποτέ, μεθοδεύτηκε από την δημοτική αρχή, την ταμειακή υπηρεσία και το προεδρείο του τότε Πολιτιστικού Κέντρου, στα πλαίσια του καθεστώτος αδιαφάνειας και των ψεύτικων οικονομικών προϋπολογισμών και ισολογισμών του εν λόγω νομικού προσώπου.


Χαρακτηριστικό του χαμηλού επιπέδου ορισμένων στελεχών της δημοτικής πλειοψηφίας Χαρδαλιά, τα περισσότερα από τα οποία είναι στελέχη της Ν.Δ και της πολιτικής του παρασιτισμού, ιδιότητα που ενδημεί στις γραμμές των κυβερνητικών κομμάτων του μνημονίου, είναι και τα όσα περιλαμβάνονται στην ανοιχτή επιστολή του κ. Ευαγγελίδη, σχετικά με τα μικρά έξοδα 70 και 200 ευρώ, για την αγορά υλικών , τα οποία τον υποχρέωναν να κάνει, και τα οποία στην συνέχεια, οι προστάτες του «τζάμπα πολιτισμού», όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης στην επιστολή του, αρνιόνταν να εξοφλήσουν, προφασιζόμενοι ότι εμποδίζονται από την παρέμβαση και τον έλεγχο που διεξήγαγε το ΣΔΟΕ στο Π.Κ.


Η ανοιχτή επιστολή του κ. Ευαγγελίδη σοβαρή, χαμηλόφωνη και αποκαλυπτική αξίζει να διαβαστεί από όλους τους πολίτες του Βύρωνα, όχι μόνο για να διαβάσουμε τους εμπαιγμούς και την κοροϊδία στην οποία υπέβαλλαν οι απολογητές του κυβερνητικού δικομματισμού στο Δήμο Βύρωνα έναν καλλιτέχνη με μακρά θητεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά πάνω από όλα για να καταλάβουμε ποια πραγματικά είναι η πολιτική της δημοτικής αρχής Χαρδαλιά και ο βαθμός κατάπτωσή της.


«Η Επιτροπή για την Καταγραφή της Κατάστασης του Δήμο Βύρωνα»
26.6.2012


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: