ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Διάσημη ηθοποιός σε απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο!

Πόρνη πολυτελείας κερδίζει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια ευρώ προσφέροντας τις ερωτικές υπηρεσίες της σε Κινέζους πολιτικούς, επιχειρηματίες και άλλους αξιωματούχους.
Κι όμως, δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας αλλά για την πραγματική ιστορία της ηθοποιού Ζανγκ Ζιγί, γνωστής από τις ταινίες «Τίγρης και Δράκος», «Οι αναμνήσεις μιας γκέισας», «Ιπτάμενα στιλέτα» κ.ά., της οποίας το όνομα εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα στην Κίνα.
Λένε πως η Τέχνη μιμείται τη ζωή, αλλά στην περίπτωση της πανέμορφης Κινέζας συνέβη το αντίθετο. Η συγκεκριμένη ιστορία θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία, αφού έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία: μια μοιραία γυναίκα ως πρωταγωνίστρια, παιχνίδια εξουσίας και διεφθαρμένους πολιτικούς και επιχειρηματίες για συμπρωταγωνιστές. 
Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται μέσω των σελίδων του περιοδικού «The New Yorker», το οποίο αποκάλυψε το σκάνδαλο. Τα ποσά που ακούγονται μοιάζουν εξωφρενικά και η Ζιγί κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης. Η Κινέζα ηθοποιός κατηγορείται ευθέως ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια δολάρια, τα οποία βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό της, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε σε ισχυρούς πολιτικούς αλλά και σε επιφανείς Κινέζους επιχειρηματίες.
Οπως ήταν φυσικό, το σκάνδαλο πήρε γρήγορα διαστάσεις και το όνομα της Ζιγί ενεπλάκη με αυτό του διεφθαρμένου πολιτικού Μπο Σιλάι, πρώην υπουργού Εμπορίου της Κίνας, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνευρεθεί ερωτικά αρκετές φορές έναντι αδράς αμοιβής.
Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως από το 2004 μέχρι το 2007 είχαν συναντηθεί περισσότερες από δέκα φορές, με τη Ζιγί να εισπράττει γύρω στο 1,25 εκατομμύριο δολάρια τη φορά. Εκτός του Σιλάι, ένας από τους πρώτους κκαι καλύτερους πελάτες τής 33χρονης ήταν και ο επιχειρηματίας Ξου Μινγκ, τον οποίο χρέωνε κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια τη συνεύρεση.
Διαψεύδει τα πάντα η Ζιγί
Τις ημέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο, η Κινέζα σταρ επρόκειτο να δώσει το «παρών» στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας της «Dangerous Liaisons», αλλά δεν εμφανίστηκε εκεί ποτέ.
Τότε άρχισαν οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από το όνομά της, προτού οι αποκαλύψεις αρχίσουν να έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας. Η πρώτη αντίδραση της Ζιγί ήταν να αρνηθεί τα πάντα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις σεξουαλικών σκανδάλων. Μάλιστα, απειλεί να κινηθεί νομικά κατά των συκοφαντών της τονίζοντας πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τη διαβάλουν.
«Οποιο και αν είναι το κόστος, θα αναλάβω νομική δράση και θα κυνηγήσω το θέμα μέχρι τέλους» δήλωσε. Αλλες πηγές από την Κίνα αναφέρουν πως το εν λόγω σκάνδαλο έχει στόχο να πλήξει το πρόσωπο του Μπο Σιλάι. Το σκάνδαλο πορνείας έχει ως φυσικό επακόλουθο να κατηγορηθεί και για φοροδιαφυγή, με τους Κινέζους εφοριακούς να ετοιμάζονται να κάνουν φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ζιγί.
Σταρ στην Κίνα, ανερχόμενη στο Χόλιγουντ
Οι γονείς της την πίεζαν να ακολουθήσει καριέρα στον χορό, αλλά την κέρδισε τελικά η υποκριτική. Στα είκοσι ένα χρόνια της βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην ταινία «Τίγρης και Δράκος» του σκηνοθέτη Ανγκ Λι σε έναν ρόλο που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή και πέρα από τα κινεζικά σύνορα. Από το 2000 έως το 2005 συμμετείχε και σε άλλες μεγάλες παραγωγές, όπως ο «Ηρωας» με τον Τζετ Λι και τα «Ιπτάμενα στιλέτα», ταινίες με έμφαση στην ασιατική κουλτούρα και τις πολεμικές τέχνες. Και ενώ δεν ήξερε πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, έρχεται ο ρόλος της στην ταινία «Οι αναμνήσεις μιας γκέισας» να την κάνει γνωστή και στο υπόλοιπο ημισφαίριο του πλανήτη.
Για τον συγκεκριμένο ρόλο κέρδισε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, ενώ από το 2006 συμμετείχε σε ακόμα οκτώ ταινίες, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει από τη σκιά του ρόλου της ως γκέισα το 2005. Προτού ξεσπάσει το σεξουαλικό σκάνδαλο, γνωρίζαμε ελάχιστα για την προσωπική ζωή της, την οποία κρατούσε ως εφτασφράγιστο μυστικό. Πριν από δύο χρόνια, διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Ισραηλινό επιχειρηματία Αβίβ Βέβο, ενώ κατά καιρούς της έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις με γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς της πατρίδας της.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις