ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ελεύθερα στα Ιντερνετ cafe τα "νόμιμα" φρουτάκια!

Ελεύθερα και ΝΟΜΙΜΑ πλέον, μπορούν οι χρήστες του διαδικτύου να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών τα οποία έχουν λάβει προσωρινή άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών.
Όπως αποκαλύπτει το 24betgr.com με έγγραφο της ηΕπιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων ξεκαθαρίζει απολύτως ότι η πρόσβαση από καταστήματα "internet cafe" σε ιστοτόπους των εταιρών του άρθου 50 παράγραφος 12 του Ν. 4002/2012 που παρέχουν τυχερά παίγνια, επιτρέπεται, όπως συμβαίνει και για οποιονδήποτε άλλο νόμιμο ιστότοπο.

Πιο συγκεκριμένα στην παράγραφο β΄του εγγράφου της ΕΕΕΠ, "οι χρήστες της υπηρεσίας πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι οιοίοι λαμβάνουν την υπηρεσία υτή από επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ως νόμιμη, κύρια ή συμπληρωματική την παροχή τέτοιας υπηρεσίας μπορούν κατά την υπηρεσία της χρήσης πρόσβασης,να επισκέπτονται και τους ιστοτόπους των εταιρειών που έχιυν νομίμως ενταχθεί στο καθεστώς της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011 (Α180) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και υπό τις συνθήκες που επισκέπτονται οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο..."
Είναι προφανές πως η εξέλιξη αυτή, επί της ουσίας, "νομιμοποιεί" το παιχνίδι στο διαδίκτυο μέσα και από ένα επίγειο δίκτυο, υπό την αυστηρή προυπόθεση να αφορά αυτό νομίμως αδειοδοτημένες εταιρείες.
Και παράλληλα βάζει φρένο στις διώξεις και τις αστυνομικές επιχειρήσεις-επί δικαίων και αδίκων- στα χιλιάδες Ίντερνετ καφέ της επικράτειας


24betgr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: