ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Αμέρικαν μπαρ το Περιφερειακό Συμβούλιο!!! Δακής και Αλτίνης το έκαναν…θερινό!!! (video)

Τρικούβερτος…καυγάς στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα έξοδα της επίσκεψης του Πατριάρχη-Δακής και Αλτίνης το έκαναν…θερινό!! 
Δείτε τα πλάνα με τον Π. Αλτίνη να ορμά στον Δ. Εμμανουηλίδη!
Σκηνές απείρου κάλλους, πραγματικά, εκτυλίχθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, όταν περιφερειακοί σύμβουλοι άσκησαν κριτική στα όσα ανέφερε αρχικά ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, αλλά και για τα έξοδα της επίσκεψης του Πατριάρχη.
Δείτε τα πλάνα με τον Π. Αλτίνη να ορμά στον Δ. Εμμανουηλίδη...


Ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος είχε γράψει προ ημερών για το θέμα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως “επειδή ο κ. Δακής είπε πως πολιτική με τα ιερά και τα όσια δεν πρέπει αν γίνεται, να σημειώσω ότι εδώ είναι Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι πολιτικό όργανο και υπάρχουν και κάποιοι συμπολίτες μας που δεν πιστεύουν στην ορθοδοξία”.
Τότε, ο κ. Δακής τον διέκοψε, ερμηνεύοντας μάλλον κάπως…αυθαίρετα την εν λόγω αποστροφή του κ. Αδαμίδη, λέγοντας πως “είναι δικαίωμά σας να μην αποδέχεστε την Ορθοδοξία”, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του δεύτερου, ο οποίος είπε πως επιστρέφει στον περιφερειάρχη όλους τους χαρακτηρισμούς!
Σε υψηλούς τόνους άσκησε κριτική και ο επικεφαλής της “Εναλλακτικής Δράσης” Αντώνης Κύρινας, ρωτώντας, μεταξύ άλλων, “ποιός θα μας πει επιτέλους, για παράδειγμα, πού πήγαν οι 20.000 της τηλεοπτικής κάλυψης”, προκαλώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης, για να έρθει η σειρά του Παύλου Αλτίνη, ο οποίος κάτι άρχισε να λέει για τον λαό που θεωρεί ότι κάποιοι είναι κλέφτες, ο κ. Δακής θεώρησε πως αποκαλεί εαυτόν κλέφτη και κάπου εκεί…χάθηκε η μπάλα!!!! Και εγένετο χαμός…
Στους Έλληνες πολίτες υπάρχουν κάποιοι που δεν πιστεύουν στην Ορθοδοξία”.

radioflorina - Kozanimedia
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να του ανάψει δύο τρείς μπουνιές του Εμμανουηλίδη, για να μάθει, να μην ειρωνεύεται τους συναδέλφους του. Οτι δεν τους συμφέρει ειναι γραφικό. Ωράια δημοκρατία έχουν στο περιφερειακό. Ακου κόψτε τον καραγκιόζη. Ποιοι είστε ρε;