ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

O Χάιντσε στον Ολυμπιακό για 1+1 γράφουν οι Ιταλοί!

Σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκεται η υπόθεση της απόκτησης του Γκαμπριέλ Χάιντσε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ενημερωθεί από τη Ρόμα πως ο Αργεντινός αμυντικός είναι εκτός πλάνων κι ότι παραχωρείται, πιθανώς και χωρίς αντίτιμο, έβαλαν δικό τους άνθρωπο για να έρθει σε επαφή με τον 34χρονο άσο και το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο για 1+1 χρόνο ή ακόμη και κλειστό διετές, εφόσον επιμείνει ο ίδιος για κάτι τέτοιο. Την ίδια στιγμή, ο ανταγωνισμός για τον πρώην διεθνή παίκτη δεν είναι ισχυρός. Ο ίδιος απέρριψε την Μπολόνια αφού η προσφορά της ήταν πολύ μικρότερη των απαιτήσεών του, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει πρόταση από Αργεντινή ή Βραζιλία. Τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν σχεδόν τελειωμένη τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και αναφέρουν πως ο Χάιντσε θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.



Μιλάει με «Τόρο»
Ραντεβού με τον Βασίλη Τοροσίδη ετοιμάζει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα που η αποστολή θα βρίσκεται στη βάση της. Με τον παίκτη θα γίνει κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου του κι αν διαπιστωθεί πως υπάρχει μεγάλη διαφορά, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν, δεδομένου πως σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος. Για τη Ρόμα η υπόθεση Τοροσίδη παραμένει ανοικτή, ενώ φήμες θέλουν και μία γερμανική ομάδα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του.


Στασιμότητα για «δεκάρι»
Για τον Ολυμπιακό η απόκτηση αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα, αλλά στον Πειραιά επεξεργάζονται ταυτόχρονα και το θέμα του επιτελικού μέσου. Ο Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ εξακολουθεί να είναι ο διακαής πόθος του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο 19χρονος Σούσο, τον οποίο πιθανώς να παραχωρήσει η Λίβερπουλ.


«Έδεσε» Λυκογιάννη
Σε συμφωνία με τον Μπάμπη Λυκογιάννη για την επέκταση του συμβολαίου του κατά ένα χρόνο ήρθε ο Ολυμπιακός. Πλέον ο νεαρός δεσμεύεται ως το 2015, έχει υψηλότερες αποδοχές, ενώ στη συμφωνία έχει οριστεί και υψηλή ρήτρα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του 19χρονου άσου, που είχε εξαιρετική απόδοση με την Εθνική Νέων.


Δοκιμές στο 4-2-3-1
Αρκετή δουλειά πάνω στο 4-2-3-1, που φαίνεται πως ετοιμάζει ως εναλλακτικό σχέδιο δράσης από το 4-3-3 που… παρέλαβε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, κάνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Ολλανδία. Πάντως ασφαλή συμπεράσματα για τα σχέδια του Πορτογάλου δεν μπορούν να εξαχθούν ακόμη, αφενός γιατί είναι νωρίς κι αφετέρου γιατί οι τραυματισμοί, οι απουσίες και οι μεταγραφικές εκκρεμότητες κρατούν εκτός δοκιμών αρκετά από τα ατού του Ολυμπιακού.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: