ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ρήμαζε σπίτια στις Σέρρες με... κέρδη 110.000 ευρώ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών στην πόλη των Σερρών, οι οποίες...
διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Αύγουστο του 2012 έως και Ιανουάριο του 2013.
Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.Ο δράστης αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος ημιώροφου της οικοδομής μίας 45χρονης και εισήλθε σε αυτό από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα , έγινε όμως αντιληπτός από ένοικους που βρισκόταν στο διαμέρισμα και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης δώδεκα επιπλέον περιπτώσεων κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών που διαπράχθηκαν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες κατά το χρονικό διάστημα 02.08.2012 έως 07.10.2012, όπου ο 31χρονος αναρριχόμενος στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων εισέρχονταν ή επιχειρούσε να εισέλθει σε αυτά αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.

Η συνολική αφαιρεθείσα λεία των χρηματικών ποσών και των άλλων τιμαλφών είναι 109.980 ευρώ.Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: