ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

H Eλλάδα «καιγόταν» και 5 υπουργοί της ΝΔ τα σπάγανε σε κοσμικό πάρτι

Γεμάτη απρόοπτα ήταν η χθεσινή νύχτα όχι μόνο λόγω των πολιτικών εξελίξεων, αλλά και για τους ίδιους τους… πολιτικούς. Όταν οι πολιτικοί αρχηγοί αποχώρησαν από το Μαξίμου για να συγκαλέσουν συσκέψεις με τις Κ.Ο. τους, ο Σαμαράς συγκάλεσε έκτακτο «γαλάζιο» υπουργικό συμβούλιο.

Κάποιοι υπουργοί ωστόσο παρ’ ότι βρισκόταν σε ετοιμότητα, είχαν να ανταποκριθούν και σε κοινωνικές υποχρεώσεις τους, καθώς δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη.

Πέντε γαλάζιοι υπουργοί, λίγα λεπτά πριν «σκάσει» η βόμβα στο Μαξίμου βρίσκονταν καλεσμένοι σε πάρτι για την επέτειο γάμου γνωστού κοσμικού ζευγαριού στο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό.

Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπάν τα τηλέφωνα και να ειδοποιούνται οι υπουργοί για το έκτακτο υπουργικό. Άρον – άρον έσπευσαν όλοι μαζί να εγκαταλείψουν το χώρο της κοσμική συγκέντρωσης, και από την βιασύνη τους παρέσυραν αντικείμενα και ποτήρια που βρίσκονταν στο τραπέζι της δεξίωσης. Παρ’ ολίγον ο Κουβέλης να διαλύσει την κυβέρνηση και πέντε γαλάζιοι υπουργοί την επέτειο γάμου του ζευγαριού.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: