ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Εμπρησμός σε αυτοκίνητο στελέχους της ΕΠΟ!

Αποκαλύφθηκε την Πέμπτη ο εμπρησμός στο αυτοκίνητο της διευθύντριας διεθνών projects της ΕΠΟ, Ντέπυς Κοξένογλου.

Η κα. Κοξένογλου που είναι σύζυγός του υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ Κύρου Βασσάρα είδε το αυτοκίνητό της να καταστρέφεται ολοσχερώς από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι πριν από λίγες ημέρες.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως το περιστατικό δεν έγινε άμεσα γνωστό, αλλά οι έρευνες διεξάγονται κανονικά από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής και από την ασφάλεια Πειραιά. Σημειώνεται πως η Κοξένογλου ήταν διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ομοσπονδίας και επί προεδρίας Γκιρτζίκη και ανέλαβε παράλληλα τη θέση της διευθύντριας του τμήματος διαιτησίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετακινήθηκε στη διεύθυνση επικοινωνίας της ομοσπονδίας, ως διευθύντρια.

Η συγκεκριμένη θέση ήταν κενή, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα, με το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ μετακινήθηκε εκ νέου, διατηρώντας τη θέση της διευθύντριας με αντικείμενο τα projects από τη FIFA και την UEFA.

Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν η συγκεκριμένη επίθεση είχε ως κίνητρο την δραστηριότητα της κας Κοξένογλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αποτελεί ακόμη ένα κρούσμα που καταγράφεται στον χώρο της ομοσπονδίας και προκαλεί προβληματισμό.

Πηγή

Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: