ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Χιουμοριστικό βίντεο - Θα βλέπουμε τα καλαμάκια με το μακαρόνι

Θα βλέπουμε τα καλαμάκια με το μακαρόνι.
Έπειτα από την είδηση ότι αναμένεται να απαγορευτούν και να καταργηθούν σταδιακά τα πλαστικά καλαμάκια, με νέα βιοδιασπώμενα, μπήκε η ιδέα για αυτό το βίντεο.
 

Είναι στην ουσία το πρώτο κωμικό βίντεο από το κανάλι. Γυρίστηκε σε πλατεία στο Παγκράτι ώστε να μπορούμε να στήσουμε το όλο όπως το θέλαμε και όχι σε μια καφετέρια που θα περνούσε ο κόσμος. 

Με αυτό το βίντεο κάνει το κανάλι ένα άνοιγμα στην κωμωδία και την σάτιρα. Στην προκειμένη περίπτωση οι πελάτες μιας καφετέριας, κάνουν ένα ταξίδι στο κοντινό μέλλον, όταν θα έχει πλέον εφαρμοστεί το μετρό της απαγόρευσης αυτής. Η έκπληξη τους είναι μεγάλη όταν τα ποτήρια έχουν έρθει χωρίς καλαμάκι και μεγαλύτερη όταν ανακαλύπτουν ότι καταργήθηκαν , αλλά δεν έχουν αντικατασταθεί με κάτι άλλο. 

Θα επακολουθήσουν και αλλά τέτοια βίντεο που θα σατιρίζουν με μια εναλλακτική προσέγγιση γεγονότα και ειδήσεις που πέφτουν στην αντίληψη μας. Το βίντεο είναι γυρισμένο με στοιχειά παλιάς ασπρόμαυρης ταινίας του βουβού κινηματογράφου αλλά σε μια ποιο σύγχρονη εκδοχή και στοίχων κόμιξ. Είναι το πρώτο μιας σειράς χιουμοριστικών βίντεο.
Γυρίστηκε σε πλατεία στο Παγκράτι

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: