ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ!!! σήκωσε την κούπα στην Αθήνα – «Ανύπαρκτη» η ΑΕΚ (VIDEO)

Είχε το... αγριεμένο βλέμμα που πρέπει να έχει μια ομάδα για να “πάρει” έναν τελικό - Ο ΠΑΟΚ έκανε το back to back στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με...
2-0 - “Έκρηξη” από τους Θεσσαλονικείς, που έδωσαν την απάντηση που ήθελαν κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας - Γκολάρα από τον Βιεϊρίνια, που βγήκε MVP – Ο Πέλκας “σφράγισε” το 6ο Κύπελλο του “δικέφαλου του Βορρά” - Τραγική η ΑΕΚ. Πέρα από ελάχιστες στιγμές δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική... - Μπάρκας, Γκάλο και Αραούχο κατάφεραν να.. διασωθούν – Απέκρουσε πέναλτι ο Έλληνας πορτιέρε και είχε μεγάλες επεμβάσεις - Επεισόδια πριν, μετά την έναρξη αλλά και το σφύριγμα της λήξης του αγώνα

Βραδιά… θριάμβου και ηθικής ικανοποίησης. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα μέσα στο ΟΑΚΑ, βρήκε μια ΑΕΚ που εμφανίστηκε χωρίς πάθος και «ενέργεια» μετά την κατάκτηση της Superleague και την «κατασπάραξε».

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-0 και κατέκτησαν το 6ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας τους, ενώ σήκωσαν τη συγκεκριμένη κούπα για πρώτη φορά για δεύτερη σερί φορά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, έχασαν σωρεία ευκαιριών μεταξύ των οποίων και ένα πέναλτι, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Μπάρκα που κράτησε όσο μπορούσε την πρωταθλήτρια ΑΕΚ στο παιχνίδι. Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας όμως κατάφεραν να… κουνήσουν τα αντίπαλα δίχτυα και να δώσουν το τρόπαιο στο «δικέφαλο του Βορρά»! Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μαουρίσιο και Βαρέλα και η ΑΕΚ με δέκα, λόγω αποβολής του Βράνιες.
Ο ΠΑΟΚ έτσι έκανε πανευτυχείς τους οπαδούς του, που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να τον βοηθήσουν να φτάσει στην κούπα, φωνάζοντας του “Νά τοι, νά τοι οι πρωταθλητές”.
Μαλεζάς και Βιεϊρίνια σήκωσαν την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ, την ώρα που στο Λευκό Πύργο ξεκίνησε το… πάρτι των φίλων της ομάδας. Το… γύρο του θριάμβου έκανε ο Γιώργος Σαββίδης, κρατώντας το τρόπαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: