ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αγιασμός στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, την ευλογία της εκκλησίας μας, τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ και την παρουσία τον τοπικών αρχών, άρχισε με...
τους καλύτερους οιωνούς η σχολική χρονιά 2018-19.

Τα βιβλία από τον Ιούνιο ήρθαν στο σχολείο, οι εκπαιδευτικοί είναι όλοι στις θέσεις τους και επομένως από αύριο 12 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινάμε με θέληση και μεράκι.

Φέτος ακολουθείται το πρόγραμμα του ενιαίου σχολείου και επομένως τα μαθήματα θα λήγουν στις 13.15 μ.μ. Στη συνέχεια όσοι από τους μαθητές

συναίνεσαν οι γονείς τους θα ακολουθούν το πρόγραμμα του ολοήμερου τμήματος με προετοιμασία για την επόμενη μέρα και μαθήματα ειδικοτήτων όπως Πληροφορική, Αγγλικά κ.ά.

Ας ευχηθούμε να έχουμε όλοι μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και ασφάλεια για τους μαθητές μας κι εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά και την ευρύτερη σχολική μας κοινότητα.









http://7dim-greven.gre.sch.gr


Η νέα σχολική χρονιά άρχισε!!!

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά! Το κουδούνι θα χτυπήσει ξανά, το σχολείο θα γεμίσει με παιδικά χαμόγελα! Μέσα από τα λαμπερά μάτια των παιδιών θα πάρουμε τη δύναμη, το όραμα, την έμπνευση για μια ακόμα δημιουργική χρονιά. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να καταστήσουμε τη μάθηση μια βιωματική, διερευνητική, επικοινωνιακή διαδικασία, πιο ουσιαστική, πιο ενδιαφέρουσα.
Εμπιστεύεστε στα χέρια μας τα παιδιά σας, ό, τι πιο πολύτιμο, ό,τι πιο αγνό και ωραίο για να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, ιδανικά, αξίες. 

Εμείς, όλοι οι εκπαιδευτικοί, θα είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε με ζήλο και ευσυνειδησία να τα καθοδηγούμε στον δρόμο της αναζήτησης της γνώσης.
Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, γονείς και δάσκαλοι, για να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές του Σχολείου μας ας είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας!

Με ευχές για μια καλή σχολική χρονιά,

Ο Διευθυντής
Φώτιος Μπαζάκας 
και το διδακτικό προσωπικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: