ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι στις μαθήτριες και στους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου Γρεβενών καλή πρόοδο και να έχουν μια...
εποικοδομητική μαθησιακή πορεία. 
Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στο έργο τους και την ευχή να θέτουν ως ύψιστο στόχο τη διαμόρφωση ανθρώπων με αξίες, ιδανικά και ελεύθερη σκέψη. Ζώντας όλοι μας σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινότητα που βρίθει πληροφοριών και εύκολης «γνώσης», η κριτική σκέψη και η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και ταλέντων του κάθε μαθητή μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή των υφιστάμενων «κακών».

Ο Δήμος Γρεβενών θα συνεχίσει να φροντίζει τις σχολικές υποδομές, να παρέχει δωρεάν το Κοινωνικό Φροντιστήριο για ισότιμη πρόσβαση στη μάθηση και θα συνδράμει σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των όρων της σχολικής καθημερινότητας. 

Με τη σκέψη μου γεμάτη όμορφες εικόνες, από τα σχολεία που επισκέφτηκα στον σημερινό αγιασμό, εύχομαι ξανά καλό ξεκίνημα σε όλους, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς. 

Καλή Σχολική Χρονιά!!!!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: