ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Το… “θαύμα” του βενζινά! Του έβαλαν 69 λίτρα βενζίνη σε αυτοκίνητο που χωράει… 61! (pic)

Μια καταγγελία ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η διαδικασία του εντοπισμού ατόμων που κλέβουν καύσιμα από τον μέσο οδηγό αυτοκινήτου που ανυποψίαστος θέλει να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του

Με το αυτοκίνητό του το οποίο έχει μέγιστη χωρητικότητα 61 λίτρα, έβαλε βενζίνη σε πρατήριο εντός του πολεοδομικού ιστού της Πάτρας.

Περιέργως στην απόδειξη λιανικής πώλησης που εξέδωσε διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό του χώρεσε… 68,770 λίτρα! Και σίγουρα όταν έβαλε βενζίνη… δεν ήταν εντελώς άδειο! Κάποια ποσότητα καυσίμου θα είχε μέσα. Αλλά και άδειο να ήταν… η διαφορά των 8 λίτρων είναι μεγάλη!

Αν και διαμαρτυρήθηκε έντονα, ο υπάλληλος του πρατηρίου… σήκωνε τα χέρια ψηλά! Ο γνωστός ιατρός παθολόγος απευθύνθηκε στην Διεύθυνση Εμπορίου της Πάτρας! Η οποία έκανε έλεγχο έντεκα ημέρες μετά, στο συγκεκριμένο πρατήριο, και τα βρήκε… όλα εντάξει! Λογικό ακούγεται αυτό, αφού σίγουρα ο πρατηριούχος… θα περίμενε έλεγχο!

Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθεί στην BMW (το όχημά του είναι BMW X1) και να διαμαρτυρηθεί λέγοντας πως τα τεχνικά στοιχεία που ΕΠΙΣΗΜΑ παρουσιάζουν για το συγκεκριμένο όχημα είναι λανθασμένα! Ο βενζινάς της Πάτρας και η Διεύθυνση Εμπορίου… έχουν δίκιο (χιούμορ κάνουμε)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: