ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Λεσβίες μαμάδες άφησαν την 2 ετών κόρη τους να πεθάνει από την πείνα γεμάτη ψείρες και ψύλλους

Δύο μαμάδες που άφησαν το 2 ετών κορίτσι τους να πεθάνει από την πείνα γεμάτο χιλιάδες ψείρες και ψύλλους, φυλακίστηκαν για έξι χρόνια.

Η 38χρονη Margaret Wade και η 37χρονη Marie Sweeney, φυλακίστηκαν για το θάνατο της Lauren Wade, την οποία άφησαν να πεθάνει στο βρώμικο σπίτι τους στο Sighthill της Γλασκώβης.
Η Lauren, η οποία ήταν μόλις δύο ετών και πέντε μηνών, πέθανε από επιπλοκές που προκλήθηκαν από υποσιτισμό, τον Μάρτιο του 2015.

Το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι εκτός από πολύ αδύνατο, το παιδί είχε χιλιάδες ψείρες και ψύλλους στο κεφάλι του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το νεαρό κορίτσι πέθανε 30 λεπτά μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο.

Υπήρχαν αποδείξεις ότι το παιδί είχε ψείρες για «πάνω από 17 μήνες».

Οι άντρες του ασθενοφόρου είπαν στο δικαστήριο ότι το κάλυμμα στο οποίο είχε ξαπλώσει η Lauren γέμισε με ψείρες και ψύλλους κι ότι έπρεπε να καθαρίσουν και να απολυμάνουν το ασθενοφόρο.
Ένας αστυνομικός που επισκέφθηκε το διαμέρισμα όπου ζούσε η οικογένεια, το περιέγραφε ως “ένα από τα πιο αηδιαστικά σπίτια που είχε δει ποτέ στην καριέρα του.”

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι το διαμέρισμα ήταν γεμάτο με σκουπίδια, απομεινάρια τροφίμων, βρώμικα πιάτα και ρούχα και είχε μολυνθεί με εκατοντάδες έντομα και μύγες.

Η Wade, η οποία ήταν η βιολογική μητέρα της Lauren, είπε στην αστυνομία ότι δεν ήταν «ενοχή» για το θάνατο της κόρης της. Ο δικαστής είπε ότι στις δύο γυναίκες είχε προσφερθεί βοήθεια, την οποία εκείνες δεν αξιοποίησαν.

Η Wade και η Sweeney παραδέχτηκαν ότι κακομεταχειρίζονταν και παραμελούσαν το παιδί.

Η Wade και η Sweeney, οι οποίες ήταν σε σχέση εδώ και 15 χρόνια, ήταν και οι δύο μητέρες για τη Lauren.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: