ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Διεθνής σύρραξη: Γάτα στη Ρωσία παλεύει με αλεπού για λουκάνικο πάνω στα σύνορα (Βίντεο)

Ήταν άλλη μία συνηθισμένη νύχτα σε ένα τυπικό σημείο ελέγχου στα ρωσοπολωνικά σύνορα. Κανείς δεν ανέμενε την επική μάχη μεταξύ γάτας και αλεπούς που θα...
ακολουθούσε, με τρόπαιο ένα λουκάνικο.

Σε ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει θραύση στα κοινωνικά μέσα, μια γάτα και μια αλεπού έδωσαν σκληρή μάχη για ένα λουκάνικο ακριβώς επάνω στα σύνορα Πολωνίας και Ρωσίας.

Το ξεκαρδιστικό επεισόδιο σημειώθηκε συγκεκριμένα στο σημείο διέλευσης Μαμόνοβο-Γκρόνοβο.

Οι άνθρωποι έκαναν ουρές για να διαβούν από το σημείο ελέγχου στα σύνορα. Καθώς ανέμεναν να περάσουν, μερικοί εξ' αυτών έδωσαν λίγες λιχουδιές σε μερικές γάτες που βρίσκονταν στην περιοχή. Ξαφνικά, μία αλεπού εμφανίστηκε από το πουθενά επιθυμώντας προφανώς να γευτεί λίγο από το φαγητό που απολάμβαναν μέχρι τότε οι γάτες, σύμφωνα με μάρτυρες που ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Komsomolskaya Pravda.

Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι όταν το άγριο ζώο πλησίασε τις γάτες, εκείνες αντέδρασαν ήρεμα, καθώς η αλεπού δεν ήταν κάτι το περίεργο για εκείνες.

Αφού λοιπόν τα ζώα έφαγαν όλα τα τρόφιμα που βρήκαν, τελικά, μία από τις γάτες άρχισε να παλεύει σε μία επική μάχη με την αλεπού για ένα τελευταίο λουκάνικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: