ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Η συσκευή που κάνει τους ατακτούληδες και τους άπιστους να πιαστούν στα πράσα

Ο Ελληνικός λαός ως γνωστόν είναι ένας από τους πιο ερωτικούς λαούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό πολλές φορές όμως κάνει πάρα πολλούς δεσμευμένους και δεσμευμένες ασυγκράτητους με αποτέλεσμα, να...
παρανομήσουν και να κάνουν τις ατασθαλίες τους.

Ωστόσο υπάρχει μία συσκευή που από ότι φαίνεται έχει γίνει ο εφιάλτης αυτών που αρέσκονται να φοράνε το κέρατο. στον/στην σύντροφό τους.

Αν και η συγκεκριμένη συσκευή δεν ενδείκνυται για τέτοια χρήση, και παρόλο που η συγκεκριμένη εταιρεία που την πουλάει στην Ελλάδα τονίζει ότι απαγορεύεται η χρήση της για αθέμιτους σκοπούς, Οι Έλληνες φαίνεται ότι την έχουν αγαπήσει. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να μην την αγαπήσουν όλοι και όλες όσοι έχουν αμφιβολίες για τον/την σύντροφό τους με όλα αυτά που κάνει.

Η συσκευή έχει την δυνατότητα να έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 18 ημέρες και να καταγράφει ήχο μέχρι και σε χώρους 50 τετραγωνικά μέτρα. Επίσης έχει GPS που δείχνει το στίγμα σε ζωντανό χρόνο εκείνη την στιγμή και λειτουργεί με μία απλή sim που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή ούτε από ειδικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν οι κλέφτες οχημάτων ώστε να απενεργοποιούν συστήματα gps και συναγερμούς. Έχει υπερβολικά μικρό σχεδιασμό, μπορεί να τοποθετηθεί σε κλειδιά. μέσα σε όχημα, ακόμα και σε σπίτι ή μηχανάκι.

Αυτός ο μικρός δαίμονας έχει δημιουργηθεί για να προστατεύσει το όχημά σας, τους ανθρώπους που αγαπάτε και την περιουσία σας. Ωστόσο όμως αρκετοί και αρκετές είναι αυτοί που το χρησιμοποιούν για να ρίξουν φως σε μυστικά μονοπάτια της ερωτικής τους ζωή παίρνοντας το ρίσκο και δρώντας στο όριο της νομιμότητας.

Το απίστευτο είναι ότι ο μικρός κατάσκοπος κοστίζει μόλις 48 ευρώ και δεν έχει καν έξοδα αποστολής με την πληρωμή του να γίνεται στο κούριερ που θα σας το παραδώσει στο χέρι.


Μπορείτε να την βρείτε εδώ στην Ελλάδα
Εμείς συνιστούμε προσοχή με την χρήση του διότι μπορεί να υπάρχουν έντονες συγκινήσεις. Υπενθυμίζοντας πάντα ότι η συσκευή αυτή έχει δημιουργηθεί για προστασία περιουσίας και όχι για παράνομους σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις