ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Που να το ήξερα η γυναίκα ότι αυτή η μαρμελάδα δεν είναι για πρωινό… αλλά για άγριες καταστάσεις

Τα τελευταία 19 χρόνια ασχολούμαι με την ορειβασία και τα τελευταία 14 είμαι οδηγός και προπονήτρια σε διάφορα X-treme αθλήματα όπως ορειβασία, αναρρίχηση, χιονοδρομία και rafting. Το σώμα μου είναι...
αρκετά καλό και είμαι στην ηλικία των 34 ετών. Το όνομά μου για ευνόητος λόγους αν και όσοι είναι μέσα σε αυτό το χώρο θα καταλάβουν αμέσως για ποια πρόκειται από την περιγραφή μου παρακάτω.

Έχω μακριά καστανά μαλλιά, έντονο εκφραστικό βλέμμα, με αμυγδαλωτά πράσινα μάτια και αρκετά ανοιχτόχρωμη στο δέρμα. Σύμφωνα με τις γνώμες των παρτενέρ μου είμαι αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα και πολύ σέξι. Κάτι που από ότι φαίνεται, μου βγήκε σε μία πολύ ζόρικη εμπειρία, που μπορεί να με εξουθένωσε, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ μου.

Η προσωπική μου εμπειρία ξεκινάει ως εξής:
Μια μέρα σε μία τουριστική εξόρμηση που είχαμε κάνει σε ένα καταφύγιο ενός ελληνικού γνωστού βουνού, καταλήξαμε το βράδυ να κοιμόμαστε όλοι οι οδηγοί μαζί σε ένα δωμάτιο. Το βασικό χαρακτηριστικό των καταφυγίων είναι ότι όλα τα δωμάτια τους είναι με πολλά κρεβάτια μαζί και το μικρότερο συνήθως είναι εξάκλινο. Ωστόσο εγώ ήμουν αρκετά συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες και αρκετά εξοικειωμένη με όλα τα παιδιά που έτσι και αλλιώς τα γνωρίζω πολλά χρόνια. Μαζί μας ήταν και δύο οδηγοί από την Δανία, πολύ εντυπωσιακοί άντρες για να πω την αλήθεια μου, τους οποίους του γνωρίσαμε πρώτη φορά. Μάλιστα είχα πιάσει μία δύο φορές τον εαυτό μου σε όλη την διάρκεια της πορείας να τους φαντασιώνεται σε πιο άγριες καταστάσεις.

Έλα όμως που δεν φανταζόμουν ποτέ το πόσο άγριες θα μπορούσαν να γίνουν αυτές οι καταστάσεις το επόμενο πρωί.

Αφού λοιπόν έπεσε το βραδύ και όλοι κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια από την κούραση, κατά τις 6 το πρωί και ενώ έξω ήταν ακόμα βράδυ, εγώ ξύπνησα ώστε να ξεκινήσω να ετοιμάζομαι, διότι στις 7:30 είχαμε αναχώρηση για την επόμενη δραστηριότητα που ήταν το canyoning. Καθώς λοιπόν ετοιμαζόμουν είδα επάνω στο τραπέζι του δωματίου μία μαρμελάδα αρκετά σκούρη σε χρώμα που έλεγε ότι είναι από επιμήδιο και μέλι η οποία έγραφε από έξω “superfood”. Έτσι λοιπόν σαν λάτρης της υγιεινής διατροφής αλλά και των βιολογικών φυσικών προϊόντων έκανα τρεις φέτες για πρωινό τις οποίες φυσικά και έφαγα. Εκείνη την στιγμή ξυπνάν και οι δύο Έλληνες φίλοι μου οδηγοί οι οποίοι και με ρώτησαν τι έτρωγα. Τότε έκανα και σε εκείνου από τρεις φέτες για να την δοκιμάσουν. Η γεύση της ήταν ελαφρός στυφή με μία αψάδα σαν επίγευση και το βασικό της χαρακτηριστικό της ήταν ότι σου έδινε μία απίστευτη ενέργεια μέσα σε 10 λεπτά που ήταν πραγματικά λες και έπαιρνες ντόπα. Αφού η ώρα έχει πάει 7 ξύπνησε ο πρώτο Δανός οδηγός που είδε την μαρμελάδα του ανοιχτή και μας κοιτούσε με ένα τρόπο πολύ περίεργο λες και ήμασταν βλαμμένοι όλοι όσοι τρώγαμε την μαρμελάδα του. Εκείνη την στιγμή και αφού αισθανθήκαμε κάπως άβολα με το βλέμμα του, βγάζει ένα κουτάλι και αυτός και τρώει αμέσως μία γεμάτη κουταλιά σκέτη.

Και εκεί ξαφνικά τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν επικίνδυνα και αρκετά επώδυνα για εμένα.

Μετά από 15 λεπτά άρχισα να νιώθω μια έντονη διάθεση για ερωτική επαφή και έντονη θέρμη, για όλους όσους ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο δωμάτιο. O σύντροφός μου ήταν ο ένας εκ των δύο Ελλήνων οδηγών, άρχισε να μου ψιθυρίζει με ερωτικό τρόπο στο αυτί και να μου περιγράφει τι ήθελε να μου κάνει.

Εκείνη την στιγμή ασυναίσθητα το βλέμμα μου έπεσε απάνω στο φουσκωμένο παντελόνι του Δανού ορειβάτη και πραγματικά είχα πάθει ένα μικρό σοκ η γυναίκα.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά βρέθηκα στα γόνατα, φορώντας μόνο τα εσώρουχά μου μπουκωμένη και περιτριγυρισμένη από 3 αρκετά μεγάλα εργαλεία. Σε εκείνη την φάση το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα γίνει να το απολαύσω όλο αυτό που θα συνέβαινε.

Αφού συνέχισα να ικανοποιώ και τους τρεις άντρες του δωματίου γονυπετής με λάγνο βλέμμα, καρφωμένο μέσα στα μάτια τους, ξαφνικά κάποιος με σήκωσε και με έστησε στα τέσσερα ώστε να αρχίσω να δέχομαι την ευχάριστη τιμωρία μου που από ότι φαινόταν θα ήταν εμπειρία ζωής.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βλέπω από πίσω μου παίρνει θέση ο Δανός με το τεράστιο φούσκωμα στο παντελόνι του. Μόλις έβγαλε έξω το δικό του εργαλείο όλοι οι υπόλοιποι που δεν τους λες και μικρούς ήταν απλά παιχνιδάκια. Εκείνη την στιγμή είχα νιώσει έναν πόνο και μια δυσκολία στον να τον πάρω μέσα μου που μέχρι τότε σε τέτοιο βαθμό δεν είχα ξανά βιώσει ποτέ.

Μετά από δέκα λεπτά απαλής και ρυθμικής διείσδυσης από το τέρας, βρέθηκα πάλι μπουκωμένη με το γνώριμο πέος του φίλου μου και ένιωθα ένα έντονο ζόρισμα από πίσω.

Σε λίγο ξεκίνησε να με σφυροκοπάει ο Δανός και ο άλλος από πίσω που δεν είχα δει καν ποιος από τους άλλους δύο ήταν με αποτέλεσμα να έχω τελειώσει εγώ τουλάχιστον 2 φορές.

Το κακό ήταν ότι όλοι τους φαινόταν ότι είχαν πολύ ακόμα για να ολοκληρώσουν.

Στην συνέχεια και μετά από 25+ λεπτά δράσης και αφού ήδη είχα ξεχειλώσει από παντού. Το τέρας ήθελε να με σκίσει και από πίσω. Το αποτέλεσμα στο τέλος δυστυχώς δεν ήταν και τόσο καλό διότι με έσκισε στην πραγματικότητα ευτυχώς όχι σε επίπεδο πρώτων βοηθειών.

Αφού πλέον με έχουν κάνει την γυναίκα να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου και μετά από σφυροκόπημα 40+ λεπτών άρχισαν να ολοκληρώνουν ένας ένας επάνω μου, με το τέρας να μη λέει να ευχαριστηθεί την απόλυτη ταπείνωση μου. Σε λίγα λεπτά και μετά από μία βαθιά και αρκετά περίτεχνη πεολειξία αποφάσισε να με ταΐσει και αυτός.

Αφού αργήσαμε 1 ώρα περίπου από την προγραμματισμένη εκκίνηση των ημερήσιων δραστηριοτήτων μας. Αναγκάστηκα να πω ότι ήμουν άρρωστη εκείνη την μέρα διότι πραγματικά δεν μπορούσα να περπατήσω καλά καλά.

Αφού γυρίσαμε σπίτι την επόμενη μέρα και αφού άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι είχε γίνει και πόσο πολύ μου άρεσε έψαχνα να βρώ πως προέκυψε όλο αυτό.

Συζητώντας λοιπόν με τον φίλο μου για όλο το ιστορικό και αφού έχουμε ξανά βιώσει πολλές φορές διάφορα στάδια εκείνης της απίστευτης εμπειρίας συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή η μαρμελάδα ήταν η πηγή του χαμού που είχε γίνει.

Μέσα σε λίγα λεπτά και μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο είδα ότι αυτή η μαρμελάδα μόνο μαρμελάδα δεν ήταν, αλλά ήταν ένα σεξουαλικό superfood με δράση πολύ καλύτερη από τα χημικά σκευάσματα από την πρώτη κουταλιά χωρίς μάλιστα παρενέργειες, φανταστείτε με τρεις φέτες ψωμί τι είχε γίνει και δίνει στους άντρες αύξηση στύσης, μεγάλη διάρκεια επαφής και στις γυναίκες έντονη όρεξη για επαφή και σεξ.

Και για όσους θέλουν να δουν το 
προϊόν η σελίδα του στην Ελλάδα είναι αυτή. 
Αλλά κορίτσια και αγόρια προσοχή, με μέτρο και όχι αν είστε πολλά άτομα γιατί αν δεν είστε μαθημένες θα ζοριστείτε αρκετά σε τέτοιες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: