ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Κακοποίησαν άγρια πανέμορφη γυναίκα από την Κολομβία. Ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram

Η Εστεφάνια Περέιρα είναι μια Κολομβιανή καλλονή με περισσότερους από 260.000 ακολούθους στο instagram. Έχει πανέμορφο πρόσωπο και ένα υπέροχο κορμί. Ανεβάζει φωτογραφίες της στα...
μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ακολουθούν από όλον τον κόσμο.

Η Εστεφάνια έκανε κάτι που θα αφυπνήσει και θα σοκάρει. Εκεί που ανέβαζε φωτογραφίες της με μαγιό και εσώρουχα και όλοι ζούσαν στον νιρβάνα τους και απολάμβαναν το κορμί της ξαφνικά ανέβασε φωτογραφίες της που την κακοποίησε ο πρώην σύντροφος της.


Οι φωτογραφίες σοκάρουν. Δείχνουν τα χέρια και τα πόδια της γεμάτα μελανιές το πρόσωπο της να κλαίει και το κορμί της γεμάτο γδαρσίματα.


Η πανέμορφη κοπέλα προειδοποιεί τις άλλες γυναίκες να μην ανέχονται τη βια στη ζωή τους και να μην αφήνουν τον εαυτό τους να γίνεται θύμα κακοποίησης.
Τα δύο χρόνια κατά τα οποία υπέμενε αυτήν την κακοποίηση ήταν «η πιο θλιβερή περίοδος της ζωής της», έγραψε η νεαρή κοπέλα στην ανάρτησή της.
«Μπορώ να ανεβάσω αυτές τις φωτογραφίες σήμερα επειδή έχω αρχίσει να νιώθω υγιής, η καρδιά μου έχει γιατρευτεί και νιώθω πλέον καλά», έγραψε η 27χρονη στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια: