ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σοκαριστικό: Καθισματάκι αυτοκινήτου με δεμένο παιδί πέφτει στον δρόμο

H κάμερα στο ταμπλό ενός οχήματος καταγράφει τη δραματική στιγμή, όταν η πίσω πόρτα του προπορευόμενου αυτοκινήτου ανοίγει και το παιδικό καθισματάκι με ένα παιδί...
δεμένο πάνω του πέφτει στον δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη στις 11.45 το πρωί της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου στο Μανκάτο της Μινεσότα. Ο οδηγός που ακολουθούσε -ευτυχώς σε απόσταση- σταμάτησε αμέσως και έσπευσε πάνω από το παιδί, ένα κορίτσι δύο ετών, κάνοντας παράλληλα νόημα με τα χέρια του στον οδηγό του αυτοκινήτου απ' όπου έφυγε το καθισματάκι, να σταματήσει, πράγμα που δεν συνέβη.

Στο σημείο έφτασαν μετά από λίγο η Αστυνομία και οι διασώστες για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, είναι καλά στην υγεία του.

Οι Αρχές του Μανκάτο ανέφεραν πως στο τιμόνι του αυτοκινήτου, τη στιγμή του περιστατικού βρισκόταν η μητέρα του κοριτσιού, η οποία -όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο τηλεοπτικό δίκτυο KMSP-TV- επέστρεψε στο σημείο λίγο αργότερα για να παραλάβει το παιδί της.

Η Αστυνομία ανέφερε πως το παιδί ήταν καλά ασφαλισμένο πάνω στο καθισματάκι, ωστόσο αυτό δεν ήταν δεμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η μητέρα, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: