ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ιωαννίδου, Αγέρης και Αγγελόπουλος σε βιντεοκλίπ στην Τραπεζούντα για τη Γενοκτονία των Ποντίων (Video)

το βίντεο κλιπ του Κώστα Αγέρη στην Τραπεζούντα 
Τι τρέχει με τον πρώην Survivor Ντάνο και την Εύη Ιωαννίδου του «GNTM»; Τίποτα προσωπικό, μην πάει ο νους σας στο κακό!


Οι δύο πρώην παίκτες realities βρέθηκαν μαζί τις προηγούμενες μέρες στην 
Τραπεζούντα, στην ωραιότερη πόλη του Πόντου, όχι για ταξίδι αναψυχής –αφού μέχρι πρότινος δεν γνωρίζονταν–, αλλά για τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ που θα συνοδεύσει βιβλίο με τίτλο «Αποθυμώ σε», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στην παρέα τους και ο τραγουδιστής Κώστας Αγέρης, νικητής του δεύτερου «The Voice», που ως υπερήφανος Πόντιος θα ερμηνεύει το τραγούδι του promo βίντεο. Ενα από τα fan pages του Γιώργου Αγγελόπουλου έκανε τη σχετική ανάρτηση το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ακολούθησαν insta stories της Εύης Ιωαννίδου, τόσο από τα γυρίσματα στην Τραπεζούντα όσο και από την Κωνσταντινούπολη, στην οποία βρέθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ, επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις Espresso, όλα άρχισαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Ερωτόκριτος Σαββίδης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, πήρε τον λόγο και τον ευχαρίστησε μπροστά στο πλήθος για την τιμή που του κάνει να πάρει μέρος στο promo βιντεοκλίπ που θα συνοδεύσει το βιβλίο της Ρενέ Στυλιαρά «Αποθυμώ σε», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου.

gossip-tv.gr
Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 προέβαλλε σήμερα το πρωί το βίντεο κλιπ του Κώστα Αγέρη στην Τραπεζούντα με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Εύη Ιωαννίδου.

από e-Pontos

Δεν υπάρχουν σχόλια: