ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Η απίστευτη ατάκα που ακούστηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» | Καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ@@@ς

Το λάθος πανελίστριας «Στη φωλιά των Κου Κου» προκάλεσε σοκ σε όλους!!!

Μία αρκετά αμήχανη στιγμή έζησαν οι συντελεστές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», με τη γκάφα της...

πανελίστριας, Τζώρτζιας Γεωργίου, όταν σχολίαζαντη συνέντευξη του Πάνου Ιωαννίδη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα». Η νεαρή συνεργάτιδα με την ακατάλληλη λέξη που είπε στον τηλεοπτικό «αέρα» έκανε τους πάντες να πάθουν σοκ και να προσπαθούν να το μαζέψουν. Και η ίδια βέβαια, μόλις κατάλαβε τι είπε, ένιωσε αμήχανα αλλά συνέχισε κανονικά να λέει την άποψη της για το πρώτο ραντεβού, που ήταν και το θέμα συζήτησης.

«Αυτό που λέει ο άνθρωπος, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης είναι το σωστό. Είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μίας γυναίκας, το έχει διαβάσει και ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλουμε όλες μας στο πρώτο ραντεβού. Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου, στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμη@@@ς. Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγνώμη…

Καταλαβαίνω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα και θες να με ξεμοναχιάσεις, όποτε καλό θα είναι στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουμε έξω, να τρώμε το φαγητό μας, να γνωριστούμε σαν άνθρωποι και να δούμε αργότερα πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου, την ώρα που όλοι έπιαναν το κεφάλι τους, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να το μαζέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: