ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΣΟΚ: Σκότωσε το φίλο του για ένα σχόλιο στο Facebook (pics)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για τη δολοφονία του 17χρονου Louis-Ryan Menezes στη Βρετανία. Ο άτυχος νεαρός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον συνομήλικο φίλο του για ένα σχόλιο στο Facebook.


Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τον προηγούμενο Μάιο στο Kingsthorpe της Αγγλίας και δράστης της δολοφονίας του Louis-Ryan Menezes ήταν ένας συνομήλικός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς είναι ακόμα ανήλικος.

Ο ανήλικος δράστης συνελήφθη 4 μέρες μετά το περιστατικό και υποστηρίζει πως το έκανε βρισκόμενος σε άμυνα.

Το τρομακτικό στην όλη υπόθεση είναι πως ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του και ένα άλλο θα περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του στην φυλακή, εξ

Ο διαπληκτισμός των δύο φίλων, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, ξεκίνησε για ένα σχόλιο που έγινε στο Facebook. Το θύμα φέρεται να έγραψε κάτι σχετικά με τον δράστη στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο προκάλεσε ένταση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όταν συναντήθηκαν άρχισαν να πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις ο ένας τον άλλον, λέγοντας αμφότεροι: «Τι έγινε, τι έγινε;». Οι δύο ανήλικοι λογομάχησαν και σε κάποια στιγμή, ο κατηγορούμενος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 17χρονου.

Αμέσως μετά, τόσο αυτός, όσο και η παρέα του άρχισαν να τρέχουν, όμως τέσσερις μέρες αργότερα συνελήφθη, καθώς υπήρχαν αρκετοί που είχαν δει το τραγικό περιστατικό.

Στην απολογία του ο δράστης, υποστήριξε ότι μαχαίρωσε τον 17χρονο καθώς βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας.

Με πληροφορίες από metro.co.uk

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: