ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Κοροναϊός: Τρομερή γιαγιά δίνει συμβουλές, κάνει dab και γίνεται viral (video)

Έδωσε τις δικές της συμβουλές.

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει ο κοροναϊός, όχι μόνο στην Κίνα και την Ιταλία, αλλά σ' όλον τον κόσμο. Στην γειτονική χώρα...

έχουν ήδη καταγραφεί 463 νεκροί και άπαντες βρίσκονται σε καραντίνα. Ωστόσο, υπάρχει μία γιαγιά που δίνει συμβουλές, μ' έναν μοναδικό και χιουμοριστικό τρόπο.

Η ηλικιωμένη υποστηρίζει στην αρχή του βίντεο πως άπαντες πρέπει να ακούσουν τις συμβουλές της, μια και έχει επιβιώσει από τόσες επιδημίες, ενώ σ' ένα άλλο σημείο, κάνει... dab, θέλοντας να δείξει τον τρόπο που πρέπει να ενεργεί κάποιος όταν φτερνίζεται.

«Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες. Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Είναι νέα για εσάς αυτό; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; », αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορονοϊού, είναι θέμα καλών τρόπων. Πόσες φορές έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να βάλετε το γόνατο; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο... cool».

Ακόμα, η γιαγιά έχει δύο ακόμα συμβουλές. Η πρώτη είναι για την αποφυγή των αγκαλιών και των φιλιών: «Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπετε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον», ενώ τέλος αναφέρει: «Τέταρτη συμβουλή: Ο κορονοϊός φεύγει αλλά οι διακρίσεις μένουν, δεν υπάρχει εμβόλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: