ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

7ο 6/Θ Ολοημέρο Δημοτικό Σχολείο - Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων

Σύγκληση του συλλόγου διδασκόντων του 7ου 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών


Στα Γρεβενά και στο Γραφείο του 7ου 6/Θ Ολοημέρου Δημοτικού Σχολείου, σήμερα 8/1/ 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.15΄ π.μ συνήλθε σε συνεδρίαση... ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, με θέματα Η.Δ. τα εξής:

«Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων»

Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν:


1) Μπαζάκας Φώτιος, Δ/ντής του σχολείου, 2) Γκασιώνας Ανδρέας, 3) Κόγιου Νεκταρία, 3) Πατσάβρα Δήμητρα, 4) Ποσναϊδου Πολυξένη, 5) Σέτζας Δημήτριος, 6) Ντάγκας Ιωάννης, 7) Παπαδημητρίου Ιωάννα, 8) Τσεπίδης Βασίλειος, 9) Ντίνα Τριανταφυλλιά, 10) Ζίλι Ροβένα, 11) Λιάσου Αθηνά, 12) Σαπνάρα Ευδοξία, 13)Κολονίτσιου Σοφία, 14) Τσοχαντάρης Δημήτριος, 15) Κατσιώτη Καλλιόπη, 16) Διαμαντή Αθηνά

Γραμματέας ορίστηκε η Πατσάβρα Δήμητρα με θέμα Η.Δ. το παραπάνω:

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, άρχισε η συνεδρίαση.

ΘΕΜΑ 1ο: «Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων»

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ο Διευθυντής του σχολείου εισηγούμενος λέγει: Γνωρίζετε ότι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 επαναλειτουργούν οι σχολικές μονάδες και πρέπει να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις εγκυκλίους του ΥΠΕΠΘ. Λαμβάνοντας υπόψη και το έγγραφο 45/7-1-2021 του Διευθυντή Π.Ε. Ν. Γρεβενών, προτείνω λόγω της διαρρύθμισης του σχολείου να μην αλλάξει η ώρα προσέλευσης των μαθητών, απλά οι μαθητές της Α, Β, Γ τάξης να εισέρχονται από την κεντρική πόρτα του σχολείου και οι μαθητές της Δ,Ε και Στ τάξης να εισέρχονται από την πόρτα της αυλής. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Στα διαλλείματα κάθε δάσκαλος που έχει μάθημα την προηγούμενη ώρα, θα εφημερεύει με τους μαθητές της τάξης του, σε χώρους που είχαμε διαρρυθμίσει το Νοέμβριο του 2020. Επειδή κατά την αποχώρηση των μαθητών παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός, προτείνω η αποχώρηση Α και Β΄Τάξης να γίνεται στις 13.00 μ.μ., Γ και Δ΄τάξη στις 13.10 μ.μ. και Ε και Στ΄Τάξη στις 13.15μ.μ.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, άρχισε η συνεδρίαση.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ομόφωνα
Η προσέλευση των μαθητών να γίνεται κανονικά στις 8.10 π.μ. και οι μαθητές της Α, Β, Γ τάξης να εισέρχονται από την κεντρική πόρτα του σχολείου και οι μαθητές της Δ,Ε και Στ τάξης να εισέρχονται από την πόρτα της αυλής
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Θα δοθούν και δύο μάσκες σε κάθε μαθητή.
Στα διαλλείματα κάθε δάσκαλος που έχει μάθημα την προηγούμενη ώρα, θα εφημερεύει με τους μαθητές της τάξης του, σε χώρους που είχαμε διαρρυθμίσει το Νοέμβριο του 2020.
Η αποχώρηση Α και Β΄Τάξης να γίνεται στις 13.00 μ.μ., Γ και Δ΄τάξη στις 13.10 μ.μ. και Ε και Στ΄Τάξη στις 13.15μ.μ. για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Να ενημερωθεί η Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Γρεβενών και η ιστοσελίδα του σχολείου.

Αφού δεν υπήρχε άλλο θέμα λύθηκε η συνεδρίαση.

Για το σκοπό αυτό συντάχτηκε και υπογράφεται η πράξη αυτή.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μπαζάκας Χρ. Φώτιος                                  Πατσάβρα Δήμητρα

Το διδακτικό προσωπικό
Γκασιώνας Ανδρέας
Κόγιου Νεκταρία
Ποσναϊδου Πολυξένη
Σέτζας Δημήτριος
Ντάγκας Ιωάννης
Παπαδημητρίου Ιωάννα
Τσεπίδης Βασίλειος
Ντίνα Τριανταφυλλιά
Ζίλι Ροβένα
Λιάσου Αθηνά
Σαπνάρα Ευδοξία
Διαμαντή Αθηνά
Κολονίτσιου Σοφία
Τσοχαντάρης Δημήτριος
Κατσιώτη Καλλιόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: