ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Οι Γρεβενιώτες αποφασίζουν για το μέλλον τους - δημοσκόπηση

Οι δημοσκοπήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες για τον Νομό Γρεβενών και το κλείσιμο της Δομής στα Γρεβενά.

Οι απαντήσεις είναι δικές σας. Αυτό που εσείς ακριβώς θέλατε να... απαντήσατε. Και οι ενδείξεις γιατί σίγουρα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τις τάσεις της κοινωνίας, μας έδειξαν ότι οι Γρεβενιώτες σχεδόν στο 97% ανακουφίστηκαν και θέλουν μια επόμενη ημέρα διαφορετική για τον Νομό.

Συμφωνούν ότι τα ξενοδοχεία πρέπει να είναι ελεύθερα για το σκοπό που φτιάχτηκαν ως τουριστικά καταλύματα δηλαδή και ο ορεινός όγκος να ξαναζωντανέψει και να προωθήσει όλα τα καλά και ευλογημένα που διαθέτει αυτός ο Νομός.

Βέβαια κάποια κυρία τόνισε ότι δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα για τα Γρεβενά δεν θα υπάρχει τουρισμός γιατί δεν υπάρχει χιονοδρομικό δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν καφέ δεν υπάρχουν τουαλέτες δεν υπάρχουν χώροι εστίασης κατάλληλοι και γενικότερα δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να προσελκύσει κόσμο στα Γρεβενά .

Δεν υπάρχει ένα μονοπάτι, ούτε μονοπάτια περιπατητών που ακούμε, με λίγα και πολλά λόγια τόνισε ότι δεν έχουν τίποτα τα Γρεβενά να δείξουν σε έναν τουρίστα και πλέον ούτε ξενοδοχεία θα υπάρχει, αν και άδειασαν, και ο λόγος είναι, γιατί όσοι έχουν ξενοδοχεία καθώς και η ίδια ως ξενοδόχος δεν έχουν διάθεση να ρίξουν λεφτά μέσα εκεί που είναι χάλια, (επίσης είπε ότι μια χαρά τα άφησαν οι φιλοξενούμενοι προηγουμένως από αυτό)έτσι είπε μια κυρία, και τώρα συνέχισε να λέει ότι δεν ρίχνουμε τα λεφτά μας για την επόμενη ημέρα αυτού του τόπου, που δεν θα έχουμε τίποτα γιατί δεν μας ενδιαφέρει το μέρος των Γρεβενών που δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Οι δηλώσεις τις είναι στο ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσσαλονικής 91,4fm Γιατί τα λόγια μένουν.

Εμείς σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην δημοσκόπηση για τον χρόνο που αφιερώσατε να δώσετε μια απάντηση από καρδιάς
https://www.greveniotisa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: