ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ντελιβεράς σώζει 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 12ο όροφο κτηρίου στο Βιετνάμ (βίντεο)

Ένας ντελιβεράς από το Βιετνάμ έγινε «σούπερ- ήρωας», σώζοντας ένα 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε από το 12ο όροφο κτηρίου

Ο 31χρονος καθόταν στο αυτοκίνητό του περιμένοντας να... κάνει μια παράδοση σε πελάτη, όταν άκουσε ένα παιδί να κλαίει και μια γυναίκα να ουρλιάζει, οπότε έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο για να δει τι συνέβαινε.

Νομίζοντας στην αρχή ότι το παιδί είχε απλά κάποια συναισθηματική έκρηξη, ο άνδρας τρόμαξε όταν το είδε να κρέμεται από ένα μπαλκόνι σε ύψος περίπου 50 μέτρων.

«Είδα το παιδί να σκαρφαλώνει πάνω από τα κάγκελα. Ανέβηκα σε ένα στέγαστρο 2 μέτρων για να το πλησιάσω όσο μπορούσα», κατέθεσε ο άνδρας.

Καθώς το παιδί άρχισε να πέφτει, ο άνδρας άρχισε να χάνει την ισορροπία του πάνω στο μεταλλικό στέγαστρο.

Εκτελώντας ένα απότομο άλμα για να το πιάσει εγκαίρως, ο άνδρας άφησε ένα βαθούλωμα πάνω στη στέγη.

«Τέντωσα τα χέρια μου και έκανα υπερπροσπάθεια για να την πιάσω», είπε ο 31χρονος, ο οποίος θέλησε να βεβαιωθεί ότι το παιδί τουλάχιστον δεν θα έπεφτε στο έδαφος.

Σε βίντεο που αποτυπώνει το γεγονός και τραβήχτηκε από ένα κοντινό μπαλκόνι, το παιδί φαίνεται πράγματι να σκαρφαλώνει πάνω από τα κάγκελα του μπαλκονιού, πατώντας σε ένα λεπτό πρόβολο.

Στο ίδιο βίντεο ακούγονται οι γείτονες, οι οποίοι φωνάζουν απελπισμένοι στο παιδί, το οποίο μετά από λίγο χάνει το κράτημά του και πέφτει.

«Ευτυχώς, το παιδί προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου», λέει ο διανομέας. «Την έπιασα με βιασύνη και είδα αίμα να βγαίνει από το στόμα της. Ήμουν εξαιρετικά τρομαγμένος».

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε υποστεί εξάρθρωση του γοφού του αλλά δεν έφερε άλλους σοβαρούς τραυματισμούς.

Το πόδι του παιδιού μπήκε σε γύψο και παρακολουθείται στενά, με την ανάρρωσή του να θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: